Denna tisdagsafton bjuder på två artiklar om svenska #Massive Entertainments kommande strategispel #World in Conflict och den trevliga nyheten att det har valts som en av årets [[CPL]]-titlar.

#Sierra meddelade tidigare idag att de är sponsor till den internationella turneringen CPL:s årliga världsturné där spelare kommer att utmana varandra i just #World in Conflict och #F.E.A.R.. En av deltävlingarna går av stapeln i Sverige i juni, närmare bestämt på sommarens upplaga av [[DreamHack]].

Nyfikna hittar en förhandstitt av spelet på 1Up och en intervju med assisterande producenten Luke Tai på play.tm.

FEAR på PC hade varit helt ok, men nu var det ju xbox 360 varianten :/ Antar att CPL fick slut på pengar och enda sättet att faktiskt ha en world tour var att ta ett såhär krävande sponsorskap, som tvingar en att byta spel och namn, i alla fall för säso... 25/04 Spelet har faktiskt testats, världen över. Det har spelats på LAN och e-sports events i Storbrittanien, Tyskland, USA, Sverige, Finland osv. Så det är inte direkt grisen i säcken för de som sysslar med e-sport :) 25/04 Oavsett så är det bra pr för Massive, som imo gör bra spel... 8) 25/04 Det som visats upp av world in conflict ser väldigt lovande ut, inte så orolig för det :) 25/04 Håller med Cribba. Låter riskabelt att sattsa på ett spel som inte blivit testat världen över än :/ Spelet kanske suger appenis och då är det ju inga som vill spela (förutom några hardcore som är ute efter pengarna, men är det för få spelare så vill nog... 24/04 dem har väll testat en demo eller så? :) 24/04 Löljigt att välja ett spel som inte ens kommit ut, samma skit med Q4... 24/04 Alternativen var väl att inte ha sierra som sponsor och därmed inte ha någon world tour överhuvudtaget? Tidigare har det varit bombsäkert enligt mr munoz själv att Q3 skulle bli valt. Men det var även det innan sierra kom in i bilden. Klipper lite ur... 24/04 men cpl har nya sponsorer...oj sierra? nämen...blir det bara spel ifrån dem nu, jovisst det blir det... Borde vara förbjudet att styra en av de mest perstige fyllda lanen/tourneringar som sierra gör 24/04 ganska kul spel faktiskt :o 24/04
Skicka en rättelse