Ett gäng lättklädda och tungt beväpnade nunnor bestämmer sig för att göra livet surt för Agent 47. Gissa vem som vinner?

#Hitman: Absolution är bara ett av många heta spel som kommer visas upp i Los Angeles nästa vecka. För att promota vår skallige agents E3-äventyr har #IO släppt en milt uttryckt iögonfallande trailer. Hur många sätt kan man döda en nunna på? Kolla och avgör själv.

Nya Hitman släpps den 23 november till pc, Playstation 3 och Xbox 360.

[video=11625]

Lätt snyggaste trailern i år, och då menar jag inte på grund av nunnorna! För mig gör det inget att det är väl mycket "action-späckat". Även i de tidigare Hitman-spelen har man kunnat klara uppdragen genom att mörsa sig fram med rått våld, även om det... 31/05 Generation ADHD lär väl ha explosioner och eldstrider var tionde sekund för att dom inte ska tappa intresset för spelet. 31/05 Cool trailer, men till fel spel. Detta kändes mer som än actionrökare än Hitman 31/05 Tror bestämt de klippte bort de sista sekunderna från videon...dvs den del där det stod: This message was brought to you by Latex 30/05 Det bästa vore ju, om det blir som de säger, att spelet kommer vara som de andra spelen fast med en förbättrad shootout mekanik. Då innebär det att istället för att dö så lätt av en puckad AI eller bristen på ett coversystem som i de äldre spelen så har... 30/05 pallar inte skriva allt detta själv då jag såg någon som tog upp det jag ville ha sagt så här är det. "People complaining about this trailer are just plain ignorant... If you played ALL the games in the Hitman series, you will know that Agent 47 is a... 30/05 Fy fan, penisen slog i bordet! 30/05 Skoj trailer, tror dock inte den har så mycket med spelet att göra egentligen. Kan vara en liten hyllning till Quentin.. 30/05 Det är precis så här jag känner mig när Jehovas vittnen knackar på dörren. 30/05 Tråkigt med förrenderade filmklipp, säger inte så mycket om spelet. Tror dock att det kommer bli som vilken generisk shooter som helst, tyvärr. 30/05
Skicka en rättelse