Erbjuder exklusiva evenemang, prylar, förtur i serverköer, tidigare tillgång och mer för en engångskostnad på runt 500 kronor.

För bara två veckor sedan rapporterade vi om rykten gällande Battlefield Premium-uppvisning under E3. Nu närmar sig mässan och ryktena har svängt om till mer av en officiell variant. Långt tidigare idag sniffade Joystiq fram en EU Playstation-läcka som röjde att Battlefield 3 Premium släpps 4 juni (i samband med tillägget Close Quarters). Nu har ett dokument med mer eller mindre alla detaljer dykt upp, tack vare tyska GamersUnity.

Kortfattat kan du betala en engångskostnad på 49,99 euro eller 4000 Microsoft-poäng (strax under 500 kronor) för att få tillgång till bland annat unika in-game-prylar, tidig tillgång till nivåpaket, möjlighet att återställa din statistik, exklusiva evenemang (exempelvis dubbel XP), exklusiva filmer/guider och förtur i serverköer.

Detta inbegriper rent innehållsmässigt 20 nya nivåer, 20 nya vapen, fler än 10 nya fordon, 4 nya spellägen, fler än 30 nya uppdrag och fler än 20 nya dogtags.

Vad tänker du om det här? Mer detaljer närmare E3, och du behöver inte leta längre än FZ. Såklart.

Varför gnäller alla så j*vla mycket? Klart att de ska ta betalt för expansions. 500kr för FEM expansions (många har ju redan B2K dock) är relativt billigt. Lägg ner era argument om att "jag har faktiskt köpt spelet så det borde vara gratis" för det ligg... 05/06 Inte lätt när EA's aktie handlas på alltime low.. 04/06 Har funnits expansioner och gold/complete-editions av spel åtminstone sedan 90-talet, kanske tom längre tillbaka men har inte så stor koll på 80-talet och bakåt. Även bf 1942 och bf2 hade expansioner. 03/06 På den goa tiden fanns det bara kärnspelet, å INGA dlc, add-ons, expansioner eller ULTIMATE-EXCLUSIVE-BUY-MORE-THAN-YOU-CAN-AFFORD-EDITION. Bara patcher i vissa fall... I miss u good old days! :( 03/06 lolwut 02/06 Det är en helt annan diskussion som inte hör hemma här men i sak håller jag med dig, spelföretag generellt skulle satsa mer resurser på att fixa det som är "trasigt" även om jag tycker dice är rätt hyfsade jfr med tex FunCom, på det då dom patchar regel... 02/06 Det enda som är pinsamt är EA/Dice som släpper massor av DLC när det finns massor som borde fixas först. Jag betalar gärna för bra DLC men tycker inte BF3 är värt att lägga några $$ på. 02/06 Allt ingår. Detta är extramaterial. Betalar du inte så kommer de inte ta något ifrån dig. Betalar du får du mer. 01/06 Betalade runt 600kr för spelet och fick 600 timmars underhållning för det priset. Det är riktigt billigt imho. Om jag kan spela och ha roligt i 600 timmar till för en futtig femhundring. Inga problem. Spelet är inte perfekt, men vilket spel med 10miljon... 01/06 @paddington. Det var typ 15 år sedan jag gick på högskola, research är vad jag gör dagligen i mitt arbete och fakta inkluderar icke falsifierade teorier samt verifierade teorier. Jfr relativitetsteorin som oändligt med vetenskap byggt sin research kring... 01/06
Skicka en rättelse