Rättegången mellan Activision och Call of Duty: Modern Warfare-skaparna Jason West och Vince Zampella börjar imorgon – ska vara klar senast 2 juli.

Imorgon påbörjas rättegången mellan utgivaren #Activision Blizzard och #Call of Duty: Modern Warfare-skaparna Jason West och Vince Zampella. De senare kräver en miljard av Activision i skadestånd – för hela historien om vem som stämmer vem och för vad rekommenderar vi en tidigare nyhet, där vi försökte reda ut soppan.

Rättegången skulle egentligen ha börjat igår, men försenades eftersom det var svårt att hitta passande jurymedlemmar. Hela rättegången ska också vara avklarad till och med den 2 juli, så räkna med att vi lär få höra mer om det stora Call of Duty-bråket under den närmsta månaden.

Bra och balanserat inlägg. Jag önskar att alla kunde vara lika balanserade, och framförallt sluta bedriva häxjakt på framgångsrika. Samtidigt måste du tänka på att det finns en anledning till att Activision är stora, det är big business. Skulle du hellr... 04/06 Verkligen inte. Men nog om det, gå inte in på det mer och få flera trådar att spåra ur pga detta efterblivna troll som spammar alla trådar med OT. Citera inte denna "SaraLivblad" mer. Nästan så att man kan tro att det är kotick själv som reggat sig. 03/06 Nu är det så att han onekligen är en bra affärsman, som tidigt såg att spelindustrin var nästa stora grej och hakade på där på en gång och följdaktligen tjänar bra med kosing på det. Men nu är det ju inte det som gamers hakar upp sig på, utan det faktum... 03/06 3. Du tycker att det nog trots allt finns någon anledning till att judarna ofta förföljts. Har judarna förföljts i 3000 år utan anledning? 03/06 3. Du tycker att det nog trots allt finns någon anledning till att judarna ofta förföljts. Har judarna förföljts i 3000 år utan anledning? 03/06 Du är rolig du. Kalla en så bra affärsman för girig och dålig för företaget? Hyckleri big time. Utan Bobby skulle aldrig Activision blivit så stora som de är. Du bara snackar i nattmössan. Samtidigt säger du att det är ointressant om Bobby är jude eller... 03/06 Men herregud, det handlar inte om avundsjuka, folk ser sina favoritspel bli försämrade på grund av dåliga beslut från bl.a. Bobby Kotick. Framgång är mer än bara kortsiktig penga-vinst... Man såg tendenserna redan i WOW, när Activision - med girigheten... 03/06 Försvinn bara, ditt äckliga troll. 02/06 Alla angrepp på Bobby Kotick är ju bara för mycket. Det är ren avundsjuka. Alla framgångsrika är judar, det är bara att acceptera. Visst får man vara avundsjuk, men man behöver inte spy galla och gift över de framgångsrika. Så jag hoppas folk skärper... 02/06 Kan du snälla säga vart i denna tråden någon har varit antisemitisk? Höhö http://www.youtube.com/watch?v=xRi8maT6gQA 31/05
Skicka en rättelse