Valve bekräftar att deras hett efterlängtade Dota 2 blir en gratistitel, Dota store avslöjas.

#Valve avslöjar att kommande actionrealtidsstrategispelet (puh!) #Dota 2 blir en free-to-play-titel. Den som vill kommer kunna handla ifrån Dota store, som kommer att innehålla föremål skapade av utvecklarna och communityn.

– Öppnandet av Dota-butiken är en stor del av vår sista push mot lansering. Med stöd för Steam Workshop var majoriteten av föremålen tillgängliga från dag ett skapade och sålda av medlemmar ur communityn. Genom att göra spelet free-to-play hoppas vi ge spelarna förmågan att avgöra hur – och hur mycket – de vill investera i spelet, säger design lead Icefrog i ett pressmeddelande.

Dota 2 utmålas som en "unik blandning mellan online-realtidsstrategi och rollspelsbaserad action. Släppet är planerat till senare i år för din sköna spelburk.

Japp undra jag med väntar helre på spelet 06/06 I affären i Dota 2 så kan man köpa till sig en beta nyckel som ger ett par items och skit för, tror jag, 39.99€ eller något. Undrar vem som skulle köpa det 06/06 Om detta ska bli free to play hur kan det komma sig att man kan köpa det hmmm ? http://www.pricerunner.se/pl/129-2746055/Spel-foer-PC/DOTA-2-priser 03/06 Japp, har spelat både LoL och HoN. Det gnälls friskt i båda :p OnT: Att köra F2P var väldigt väntat om de ska kunna konkurrera med League of Legends. 02/06 Vad klagar alla på??? det kommer vara helt free2play... enda du köper är modeller till karaktärer och annat...,. inget som gör att du måste betala för att spela 02/06 Hoppas inte dota 2 slår igenom.. League of legends är så välarbetat och bra genomfört.. Dota spelet kommer lida pin av alla normala buggar och brister i flera år framöver.. Snark! 2late! (saknar RoC dota.. minnet lever kvar).. 02/06 Till de som klagar: "Q: Won't griefers and leavers ruin games by repeatedly making new accounts? A: Similar to how we're approaching the problem of players leaving games early, we have a number of ideas to experiment with to prevent players making life... 01/06 Gammal nyhet 01/06 En mycket tråkig nyhet, är glad att jag aldrig riktigt intresserat mig för Dota 2. F2P = Alltid sämre, även om det ej är P2W. 01/06 Well, för att spela vanliga dota var man tvungen att köpa Warcraft 3 och frozen throne, det hindrade ju inte idioter från att börja spela så jag tror faktiskt inte att det spelar någon roll om det hade varit gratis eller ej. Jag tycker att kunna klä sin... 01/06
Skicka en rättelse