Sydkoreanska myndigheten kan tvinga Blizzard att erbjuda alla missnöjda Diablo III-kunder pengarna åter, eftersom serverstrulen gör att de inte kan spela.

Sydkoreanska Fair Trade-kommissionen raidade i tisdags #Blizzards huvudkontor i Seoul, för att säkra viktiga dokument och dylikt som kan hjälpa till att avgöra om spelhuset bröt mot lagen i och med serverstrulen med #Diablo III. De konsumenter som inte kunnat spela på grund av problemen har nekats pengarna åter, och det är detta som ska utredas om det är okej att göra så eller inte.

Serverkapaciteten ska ha dubblats idag enligt Blizzard, men det återstår att se ifall det kan lösa problemen. Enligt Korea Times har hundratals formella klagomål kommit in till Fair Trade-kommissionen, och även större online-portaler har varit missnöjda med de tekniska svårigheterna.

Om Blizzard blir fällda kan det bli så att de beordras ge alla missnöjda Diablo III-kunder pengarna åter.

I koreanska spelrum är titeln just nu den överlägset mest populära, och antagligen hade studion inte förutsett exakt hur stor deras djävulsdräpare skulle bli i det #Starcraft II-tokiga landet i öst.

Har du fortfarande inloggningsproblem med ditt Diablo III eller kan du lira när du känner för det?

Ett jävla fjanteri att kräva tillbaka pengarna, so what, några dagar klarar man ju sig, om man inte saknar all annan form av socialt umgänge, och då hade jag ändå inte rekommenderat Diablo 3 utan en kompis. 03/06 Visst har Diablo sålt reordsiffror, för att vara ett Pc spel. Tyvärr är dessa siffror inte alls lika imponerande om man jämför med konsolexklusiva... Sen är det väl sedan länge känt att bara MMO, RTS och casual-spel fungerar bra att sälja till PC, och... 03/06 Barnsligt . Var samma dag spelet släppte var det strul . sedan var det en halv dag när det uppdaterades , annars har det gått smärtfritt . --- 02/06 Jag kan spela när jag behagar. 02/06 Bra liknelse.... det finns ingen "nästa ica" i detta fallet. Hmm.. fanboy eller troll? Gissar på fanboy Bra att koreanerna står på sig :) 02/06 Precis. Hade man bara kunnat lira Singleplayer offline skulle releasen nog gått riktigt smidigt, jag spelade tex själv först eftersom jag hade ledigt på release-dagen, men polarna jobbade och fick vänta tills kvällen innan vi alla lirade tillsammans.... 02/06 Som jag skrev i min tidigare post :) 02/06 Youre (you're) - You are = Du/Ni är Your = Din/Ditt/Sin/Sitt/Er/Ens Förlåt, klarar bara inte av att se sådant... :( 02/06 Det som om man skulle köpa en bil och efter man betalat inte få ett hjul och ett par dörrar med och sen får du låna dom lite då och då på försäljarens villkor....sinnesjukt att dom inte blivit nertagna några snäpp av en domstol tidigare... 02/06 Ni smartskallar som babblar om EULAn, ni inser väl fan att en jävla EULA inte står över lagar? Eller tror ni att dom kan skriva in vad som helst i EULAn och bara för att du tryckt acceptera så gäller dom sakerna därefter? .... 02/06
Skicka en rättelse