E3-rullen bjuder på en förståelse för hur oerhört ont Lara Croft kan tänkas få när hon hamnar på den läskiga ön i Crystal Dynamics nytolkning av serien.

#Crystal Dynamics är upptagna med att sandpappra, putsa och slipa på nya #Tomb Raider, men det hindrade dem inte från att skicka ut en E3-teaser tidigare i veckan, och ett längre gameplay-crescendo nu. Det du får lägga ögonen på är nya Lara Croft, som hamnar i ett antal smärtsamma situationer, såväl psykiskt som fysiskt, innan det avslutas med en intressant tillika paradoxal fras.

I början av mars 2013 släpps det. Är du sugen?

[video=11655]

Så sanslöst kasst röstskådespeleri... 03/06 Har slutat spela flera spel för mindre än konstant gnäll, jag lovar dig att några timmar av falsettskrik blir både tröttsamt och irriterande. 03/06 Drake gnäller alldeles för lite. När han blir pepprad med skott och faller flera meter hör man lite grymtande som mest. Skulle nog tro att man låter såpass här mycket om man slår sig så illa som hon gör. Så det är inte Lara som borde stöna och stånka... 03/06 Är taggad på detta men är lite orolig över alla dessa quicktime events... 03/06 Värdelös trailer. För många klipp och dålig regisserad. Men ja, gameplay är ju välkommet. Lite besviken dock. 03/06 Gillar inte alls vad jag ser. Känns som en sämmre version av Uncharted. 03/06 De verkar som att de flesta som kommenterar (inte alla) inte har en aning om/glömt att det här ska vara Rebooten utav Tomb Raider serien, dvs INNAN hon blev Tomb Raider. Hon har aldrig dödat någon innan detta, antagligen inte tagit så mycket stryk (som... 03/06 Det skulle i och för sig lika gärna kunna ske som en uppgift i en stängd miljö. "Lara är utsvulten. Titta där, en hjort! Skjut den!" 03/06 Lara Croft verkar vara en mycket mer levande karaktär i detta än föregångarna, ser riktigt mycket fram emot det! 02/06 Det som skiljer detta spel från uncharted är att det kommer vara en öppen spelvärd, ett exempel visas i filmen där Lara är tvungen att hitta föda för att överleva och skjuter en hjort med en pilbåge. 02/06
Skicka en rättelse