All heder till den nya pekplattan, men vissa spel behöver en annan sorts kontroll. Wii U Pro Controller. Och den känns igen.

Tidigare ikväll visade #Nintendo glatt upp Wii U, företagets nästa konsol och några av de första spelen till den. Samtidigt presenterades den nya Wii U Pro-kontrollen som är tänkt att hantera det stundande utbud av hardcoretitlar som ska ge japanernas maskin bredd nog att tilltala fler spelare än casual-folket. Spana in nyhetsbilden nedan och diskutera sen vilken annan handkontroll den eventuellt för tankarna till.

Herre gud, det finns barn i det här forumet. Kanske borde sätta en 18+ stämpel på de här tråden :P 06/06 ps3 kontrollen är ju gjord för japanska småhänder, så undra hur dom ska kunna hantera en handkontroll som är gjord för folk med västerlänska händer. 06/06 Själv måste jag ha en orginal ps3 handkontroll för att kunna spela på ps3an kör jag med ett annat märke blir allt så fel. När jag spelar ett spel å lägger ner 100% är det a&o att ha en orginal handkontroll....... 04/06 Nu är det ju så att Microsoft och Sony designat sina kontroller utifrån Sega och Nintendos tidigare kontroller, så inte direkt Nintendo som kopierar Xbox kontrollen. 04/06 Skiter i hur den ser ut bara den ligger bra i handen gamecube dosan ser ut som skit men ligger perfekt i handen. Ska bli intressant att testa denna 04/06 Håller med. Jag får ont i händerna av ps3 kontrollern. Den till 360 är bättre och den här ser ännu bättre ut. 04/06 Nej. PS3 kontrollen är uselt designad. Den är på tok för liten. N64 kontrollen var bekvämast. 04/06 Du verkar ha väldigt konstiga händer. 04/06 Det är tvärtom. PS3 kontrollen är gjort för mindre händer och jag blir tvungen att böja tummarna neråt för att det ska ligga rätt. Tummarna verkar hamna mitt i prick med Wii U kontrollen helt naturligt...klart mer ergonomisk. 04/06 Kanske inte ändå. Pro och den med skärmen har samma uppsättning knappar så det blir nog väldigt enkelt att stödja båda i alla spel. Stöd för skärmen blir då valfritt och en extra feature antar jag. 04/06
Skicka en rättelse