Har du en halvtimme över? Spana då in Nintendos uppvisning av Wii U vars fokus ligger på hårdvaran. Morgondagens konferens handlar om spelen.

Vi skrev snabbt om den nya Wii U-kontrollen – Wii U Pro Controller, men det var trots allt bara en smakfull om än liten godbit av den 30 minuter långa streamade konferensen. I dagens IT-samhälle är det inte oväntat att en streamad film dyker upp igen, just online, och så har skett via #Nintendos officiella YouTube-kanal. Det du får spana in är utöver den nya kontrollen ny konsolfärg, hur deras onlinesystem kommer fungera och mer därtill.

Är du taggad inför Nintendos kommande konsol?

~14:00 in i videon. Forever alone killen. "Nintendo, disconnecting people." Btw, för att vara japan är han duktig på Engelska, anledningen till att han talar långsamt är för att det är rätt svårt för en stor del av den asiatiska världen att tala långsam... 04/06 Var intressant ur en teknisk synvinkel (som redan nämnts så kommer man bli besviken om man bara vill se spel) och vissa saker gillade jag medan jag var lite mindre intresserad av andra. Jag förstår vad Nintendo försöker göra men jag hade verkligen velat... 04/06 Gillar allt han säger, men att det han sa, sades så otroligt långsamt och på något sätt irriterande, det hade varit bättre om de hade låtit en amerikan eller japan med bra engelska få prata 04/06 Om du hade lyssnat ordentligt så sa de att de kommer koncentrera sig på spelen på tisdag därför visade de upp konceptet igår. 04/06 Ser mycket lovande ut. Gillar att de kommer ha en mer traditionell handkontroll också för 3:e part. Blir nog ett köp om priset/prestandan är rätt. 04/06 Hade varit schysst med en snubbe som kunde engelska. 04/06 Den största nyheten här var väl att dom bytt ut plattor mot stickor på kontrollen. Annars så kändes det ju mest som en repetition från förra året. Dom hade lika gärna kunnat skippa det här och satsat allt på att göra bra presskonferens på tisdag i ställ... 04/06 Kan inte annat än att hålla med. Och "gameplay videon" delen var nog det mest metrosexuella hipster skit jag skådat. Dags att sova. 04/06 Ser det ut som vi diskuterar spelen!? :) Nepp!! :D =D Men vi förstår att du menar rent allmänt! :D 04/06 Värt att notera är att presentationen fokuserar på hårdvaran, medan konferensen imorgon kväll kommer fokusera på spelen. Säkerligen mer godis som dyker upp då :) 04/06
Skicka en rättelse