Halo 4, Gears of War och mycket annat – halv 7 visar Microsoft vad man har i kikaren för det kommande året. Se det live hos FZ.

Klockan 18.30 sätter #Microsoft igång sin presskonferens för årets E3-mässa och sommarens stora spelhändelse är därmed igång. Mässan går som vanligt av stapeln i Los Angeles Convention Center, men om du inte hunnit boka flygbiljett dit kan du se evenemanget live här på FZ.

Microsofts presskonferens sänds även via Xbox Live. Övriga presskonferenser på E3-mässan hittar du här.

Om live-strömmen av någon anledning hittar på att krångla uppskattar vi storligen tips på alternativa live-strömmar i kommentarsfältet.

Tomb Raider, Far Cry 3, Assassins Creed 3, Rayman: Legends till Wii U och Watch Dogs såg alla grymma ut! 05/06 Sony presskonferens kommer vara ett sömnpiller också, för vad har sony att komma med ? Ytterligare ett Heavy rain, Killzone, Gran turismo, Ratchet and clank , det är bara att inse att alla är fega nuförtiden, nyyskapande är oäkra kort så det blir mjölka... 05/06 Ubisoft är grymma! 05/06 Det var inget att hänga i granen direkt.. Kändes lite som: https://www.youtube.com/embed/VejlMi8XB5c 04/06 Forza Horizon verkar dock bli riktigt bra! :) 04/06 Microsoft har märkt att man tjänar oerhört mycket mer pengar på familjer än hardcore gamers. AAA-titlar kostar mer att utveckla, medan familjer köper spelen som har gulligast fodral eller spelen som blivit rekommenderas av tidningar som gör allt för att... 04/06 Samma här... Nu är jag ingen krysslåde-ägare men just nu verkar xbox vara inne i någon barn-fas. Mycket kinect osåvidare osåvidare.. Får se om EA kan bjuda något på sin konferens. Vet ju att det kommer snackas om BF3 bland annat. Annars ser jag fram imo... 04/06 Fy fan vad rutten presskonferens. Inget som fick mig att tänka "Wow!" eller ens fick mig att längta efter något. 04/06 HAHAHA slog av när American Idol började. 04/06 Microsofts sämsta presskonferens någonsin. Allt handlade om Kinect och hur jävla coolt det är att äga Kinect så länge man bor i USA. Det är bara att hoppas på att Sony gör ett bättre jobb i natt. Och att avsluta med COD? Halo 4 var så jävla mycket bättr... 04/06
Skicka en rättelse