Microsoft och Activision fortsätter att kila stadigt. Precis som i fallet med föregångaren kommer dlc-paketen till Black Ops 2 släppas först till Xbox.

Under den nyss avslutade #Microsoft-presskonferensen på E3 bekräftades det att dlc-paketen till #Call of Duty: Black Ops II kommer att släppas tidsexklusivt på Xbox Live. Det är oklart hur lång tid pc- och PS3-fansen behöver vänta, men vi kan redan nu se att en trend vi hade kunnat leva utan fortsätter.

Black Ops 2 släpps den 13 november till pc, Playstation 3 och Xbox 360.

CoD: World at War var det sista i serien som var någorlunda underhållande. Kossan blev banne mig söndermjölkad iom mw2 16/06 Okej grabbar ta fram kossan nu dags att mjölka ut det sista nu innan det är dags att ta fram nästa kossa o mjölka den. Slår nästan vad om 2 månader efter release så släpper dem ett nytt DLC till det 2-4 månader efter ytterligare nytt. Sen utannonseras... 04/06 Varför? Har du tänkt köpa alla DLC tjännar du på att köpa elite då det är billigare än att köpa dom separat. Sen får du ju mer än bara dlc om du köper cod elite med. Så vill folk köpa det är det ju upp till dom, men att dom skulle va dumma håller jag... 04/06 Så det är ett system som inte riktigt funkade som de var tänkt? Och jag har hört att att cod elite inte ens finns till pc? Då är det ju cod elite som en soldriven ficklampa... helt värdelös och man måste vara dummare än dum för att köpa en sådan. 04/06 Cod elite är väl en engångs summa på ett par hundra för ett års premunation som ger gratis DLC en gång i månaden, ialf om du har xbox. 04/06 Ja jag tycker det är idiotiskt. Att betala ytterligare utgifter för nåt man redan har betalat för, men i slutändan får alla tillgång till alla dlc pack ändå. Folk måste ju vara dumma om man går med på de här.. 04/06 Men varför ska man då betala en månads avgift om inte alla får det samtidigt? Man måste ju vara dum som en påse sten om man går med på sånt här. Jag kanske börjar bli för gammal för att förstå mej på sånt här med att man ska betala fler utgifter fast... 04/06 Framtida kunder, prestige osv. Edit: Åtminstonde bland casual gamers. 04/06 Antagligen som det är nu: I denna ordning ges dlc ut nu. 1. xbox elite (gratis) 2. PS3 elite (gratis) 3. vanliga xbox spelare 4. vanliga ps3 spelare 5. pc Ett system som är helt åt helvete. 04/06 de får väl helt enkelt DLC direkt när den släpps till de andra platformerna :P och ja, det har blivit ett mediokert skit spel, hoppas fan att folk inte köper grisen i säcken för 3dje (eller 4de) gången i rad 04/06
Skicka en rättelse