Utvecklas av Criterion, släpps i oktober till varenda format mänskligheten någonsin kunnat stava till. Mer eller mindre.

#Electronic Arts utannonserar att #Criterion utvecklar ett nytt #Need for Speed: Most Wanted, med planerat släpp den 30 oktober i höst. Aktuella plattformar blir pc, Xbox 360, Playstation 3, Vita, Ios och Android. Det är oklart om din miniräknare också får en version.

Räkna med att vi återkommer till det här spelet så fort vi har mer information eller media att bjuda på!

Wow. Snacka om att missa poängen. 05/06 EA = inkomptenta? Svar Ja. Det ser vi hela tiden, dels på hur de skadar spelmarknaden i helhet (och således försvårar sin egna framtida uppehälle...) samt hur deras marknadsvärde sjunker markant. Ja, de är en utav världens största utgivare, sorgligt nog... 05/06 Såg gameplayet. Det är som the run fast open world och poliser överallt, precis som det ska vara, kan nog bli roligt. 05/06 En dalande kurva behöver inte betyda att man är vare sig inkompetent, efterbliven eller inavlad. Jag har inte mycket för EA själv, men de är en av de största utgivarna i världen, dit kommer man inte genom att vara dum i huvudet. Jag har precis som du... 04/06 YAY... Most Wanted är det bästa spelet i serien tycker jag. (räknar inte Pro Street och Shift) Så detta kan nog bli bra 04/06 hoppas fan att det kommer till min texas instruments ti-82 !!!11 fattar inte riktigt hur det kan vara ett "nytt NFS:MW", är det en fortsättning? är det en ny "tolkning" av spelet eller är det samma med bättre grafik? 04/06 Haha, tro mig, EA har inte koll på något, än mindre gällande spelmarknaden. Detta visar dem dagligen. http://investor.ea.com/stockquote.cfm :whistle: 04/06 Lugna dig nu. Det handlar bara om försäljning. Och tro mig, de vet vad de gör, och förmodligen har de bättre koll på marknaden än du har. 04/06 "Det är oklart om din miniräknare också får en version." Haha xD De stora utvecklarna ser äntligen den enorma potentialen med TI räknare! 04/06 Håller med till 1110% Så jävla efterblivet med "Medal of Honor (2010!) " eller "Hot pursuit" som det finns 30 olika varianter av...! naturligtvis beskyller jag de inkompetenta utgivarna för detta. Dessa inavlade idioter kan som vanligt inte göra något... 04/06
Skicka en rättelse