En okonventionell läcka har slängt ut en rörlig bild som visar upp någonting som säkerligen kommer visas upp inatt. Men vad är det?

Ibland spelar folk inte riktigt på samma planhalva som de flesta andra. Möt crazy buttocks on a train, som sedan 2004 kommit med feta läckor på spelforumet Neogaf. Där andra basunerar ut information med: "SUPERHET EXTRAFLASHIG DRÖMTRAILER", vänder han och läcker på sitt egna lilla sätt. Vad sägs om tråden hereisa thing for internet people gamer. it is large, som visar upp en rörlig gif som i sin tur visar upp något som kommer dyka upp under nattens #Sony-mässa. Eller varför inte att han imorse röjde att #Dead Rising 3 kommer med tråden deadrising three, och texten "hope youenujoy zombies. yyep. dont ban me plase, I wil be good.".

I sammanhanget är det viktigt att väcka att Neogaf inte låter bli att bannlysa medlemmar som bara "fular sig", men den här killen har vart med på noterna länge och läckt bland annat specifikationerna på Xbox 360:n för ett antal år sedan. En riktig lirare helt enkelt. Undertecknad tycker det är supertrevligt när någon helt enkelt bryter mot konventionerna på ett såpass "intellignent" sätt som denne gör. Nåväl, vad tror du att gif-bilden nedan är del av?

Uppdatering: Mannen, myten, Crazy buttocks hade faktiskt inte nämnt någonting om uppvisning under presskonferensen, utan det var troligtvis mer av önsketänkande. Frågan kvarstår – vad är detta för Sony-kavalleri? Kan det kanske vara #Sucker Punch kommande titel?

Skicka en rättelse