Bioware hintar om det kommande året för sitt mmo-rollspel – och enligt dem ser framtiden ljus ut.

#Star Wars: The Old Republic har dragits med sviktande siffror ett tag. Enligt #Bioware är dock framtiden ljus och de fortsätter satsa fullt ut på att leverera förstklassig service till sina fans under det kommande året, avslöjar de under #EA:s presskonferens.

Leveltaket kommer att höjas. Vi vet inte med hur mycket men nya stridsfärdigheter kommer att plussas på de redan kapabla karaktärerna.

Vi får också se en nyversion av nightmare-svårighetsgraden, en ny companion i form av en stridstroid, ytterligare en spelbar ras och en färsk planet – Makeb – som har en storyline baserad kring den mäktiga hutt-kartellen. Vi bjussas på en ny warzone – Ancient Hyperspace – liksom en Operation kallad Terror from Beyond.

Ja, ni hör. Bioware satsar vidare. I juli kommer dessutom en gratisversion av spelet med möjlighet att lira ända upp till level 15. Återstår att se om fansen kommer tillbaka och om nya rentav tillkommer.

Men hallå......det är ju HK-51 vi snackar om ;) Skall nog installera KOTRO-spelet igen.... 05/06 Bara för att du får rövont av sanningen gör det inte till annat än sanning, när de själva säger att de har 1.3 miljoner, vilket inkluderar inte bara trial accounts utan även gratismånaden som de gav ut till alla med en lvl 50 så är det ganska uppenbart... 05/06 Nä men vad otippat! En tråd om SWTOR och så dyker Bronko (http://www.youtube.com/watch?v=woySeSNBL3o) upp med sina sedvanliga kommentarer (http://www.youtube.com/watch?v=woySeSNBL3o) som formligen dryper av fakta (http://www.youtube.com/watch?v=woySeSNB... 05/06 Jo tjena, de har de inte ens on man vill tro deras egna oerhört sockrade siffror, betydligt närmare om inte under en miljon vid det här laget är nog närmare sanning. Och ja, ganska dålig siffra för det dyraste spelet någonsin, speciellt när den siffran... 05/06 Varje planet skulle ha haft samma storlek som Outland i WoW. 05/06 Spelar fortfarande, sakta så jag har inget behov av att sitta och levla till 50 på 3 dagar då jag har ett jobb att sköta dagtid, storyn är bra och det mesta fungerar. Det enda tråkiga är ju att vissa servrar är så tomma, min guild har fått slå sig ihop... 05/06 även om många slutade spela så har de tydligen ända 1.4 mijloner betalande spelare... inte en dåligt siffra :P 05/06 Lirade en månad, men det var så oerhört mycket linjärt *hålla handen* så man kände sig som en 4-åring när man spelade det. Synd att EVE förvandlats till "Capital Ships Online", annars hade jag fortsatt lira det. 05/06 Låter härligt. Jag trivs iaf i Biowares Star Wars-universum, än så länge. =) 05/06 BioWare/EA tog ett djärvt beslut när de valde prenumerationsmodellen IMO. Nu behöver de lansera mer högkvalitativt content oftare för att motivera en månadskostnad, vilket inte blir lätt, i synnerhet med take på spelets omfattande VO. Som alla vet är... 04/06
Skicka en rättelse