Sony fortsätter sitt samarbete med Ubisoft, och någonting exklusivt är utlovat. Därtill släpps en ny hårdvarukonstellation i samband med lönnmördarliret.

#Sony röjde precis under sin presskonferens att de är tajta buddies med gängen på #Ubisoft, vilket kommer innebära att både #Far Cry 3 och #Assassin's Creed III kommer få någon form av exklusiv DLC till konsolen. Vad det innebär är oklart, men kanske är det extra flerspelarlägen, alternativt extra möjligheter att skräddarsy sina karaktärer.

Vidare kommer en ny hårdvarukonstellation släppas i samband med AC3, vilket innebär att du kan köpa en PS3:a stylad för att passa den mest luttrade lönnmördare. Mer vart det lider, och vi längtar efter att få visa upp det nya gameplay från liret som konferensen visade upp.

Tja, jag har väl rätt att yttra min åsikt? Det stämmer att det blir en hel del negativa kommentarer, då en stor del av de nyheter som ni publiserar är utav denna art. Sedan är det ju ingen nyhet att själva Fz crew är konsolspelare själva, jag tror att... 05/06 Tråkigt att det blir Exklusivt till PS3, jag hade gärna sett att de hade visat lite mer kärlek till oss på PC :) Varit en trogen köpare av alla AssCreed spel till PC och kommer förmodligen fortsätta vara det om de försöker hålla det uppe, det har ju var... 05/06 Usch, jag gillar inte alls konsol exklusivitet (speciellt när det gäller DLC till multiplattforms titlar). Tycker samma innehåll ska finnas för alla kunder av spelet, oavsett om dom valde PS3, 360 eller PC. 05/06 Jag tycker fler borde se den här och följa det rådet: http://www.youtube.com/watch?v=0la5DBtOVNI 05/06 http://media.tumblr.com/tumblr_m3ojk11Uwx1r31ujz.jpg (http://media.tumblr.com/tumblr_m3ojk11Uwx1r31ujz.jpg) Extra material till spel är alltid trevligt, men jag är skeptisk till konsolspecifika DLCs. Betalar Sony så bra pengar till Ubisoft för exklusivi... 05/06 på pc får du nöja dig med extra hattar till team fortress 05/06 Alltså, det är inga problem om du kommer med nån form av konstruktiv/givande kritik. Men ovanstående är bara skit och leder knappast vidare till någon meningsfull diskussion, det måste väl du också inse? 05/06 Jag börjar bli riktigt, riktigt trött på din förbaskat tråkiga attityd. Om du nu har sådana problem med konsoler så kan du väl sluta skriva i nyheter med konsolnyheter? Allt du gör är att irritera de läsare som faktiskt bryr sig. 05/06 Jag läste DLC och konsol, spydde nästan. 05/06 ubisoft har väl sagt att de bryr sig om tangentbord och mus, funktionen kommer finnas i deras nya spel men att den är begränsad 05/06
Skicka en rättelse