Old school-uppföljare till People Can Flys klassiker från 2004. Men denna gång står Necrovision-utvecklarna The Farm 51 för kodknåpandet.

#Nordic Games Publishing låter meddela att #Painkiller Hell & Damnation är under utveckling hos #The Farm 51, som i sin tur ligger bakom spel som #NecroVision. Spännande nog startades The Farm 51 av veteraner från #People Can Fly som i sin tur var de som skapade #Painkiller-originalet. Idag är People Can Fly dock ägda av #Epic Games och pillar just nu på nya #Gears of War: Judgement, men ihoptvinnandet går ett varv till då Painkiller Hell & Damnation trots allt bygger på Unreal Engine 3-motorn.

Nog med hjärnskrynklande. Hell & Damnation är tänkt att följa i de tidigare spelens old school-stövlar, och således erbjuda snabba vändningar och balla vapen. Kanske till och med en blixt- och shuriken-skjutande megabössa?

Varken släppdatum eller plattformar är tillkännagivna, men spelare har under E3 möjlighet att på evenemangets golv prova på en tidig variant av spelet.

Skicka en rättelse