Nintendo använder sig flitigt av Mario under sin presskonferens.

#Nintendo tillkännagav precis #Super Mario Brothers U till Wii U, där ni som ett gäng goa vänner kan hoppa omkring, plocka på er guld och ha en allmänt mysig stund. Det som egentligen sticker ut är användandet av Wii U Gamepaden, där upp till fyra spelare kan springa omkring som vanligt medan en femte använder den stora plattan på att bland annat flytta på specifika block så att ni tillsammans kan ta er framåt. Snabbare.

Därtill utlovas stöd för det nya sociala MiiVerse, och du som bara vill spela på gamepaden kan såklart göra det. Förvänta er gameplay-material innan kvällen är över.

[video=11730]

Flera av dom äldre speltillverkarna såsom EA och Sega har ju flera spel från Sega megadriva / Snes tiden, EA kunde gott göra ett nytt Road Rash, och Sega kunde släppa nya Streets of Rage spel, och varför inte nya Alex the kid spel ? Alex the kid var väl... 06/06 Mario har mjölkats sen 1986! Samma sak hela tiden, lite ny grafik ibland bara, men grundkonceptet är ju detsamma då som nu: plocka guldmynt, hoppa på sköldpaddor och leta svampar. Håller verkligen med er som är kritiska, Nintendo skulle nog gå i konkurs... 05/06 Det är SAMMA NAMN men NÅGOT NYTT VARJE GÅNG. Nu tycker jag dock det spammar ut lite för många "New Super Mario Brios". Men det kommer ändå tillräckligt mycket nytt för det ska vara intresant. Nya förmågor som gör banorna annorlunda i svårighetsgrad samt... 05/06 Kan inte mer än hålla med dig StraxDax. Fattar inte att folk bara fortsätter köpa alla mario/zelda spel och höjer dom till skyarna varje år utan att tröttna på att det inte kommer så mycket nytt. Många klagar på att CoD mjölkas, men när det kommer ett... 05/06 Eller hur, Nintendo har inte gjort något annat på 20 år än Mario, Zelda och Metroid... :D (Ironi om du inte förstog) 05/06 Sony och MS har ju trots mycke mjölkande ändå kommit fram med mer nytt än vad Nintendo någonsin gjort. Nintendo har stått och stampat med Mario, Zelda och Metroid i 20 år ? Medans MS och Sony hittat på desto mer under sin kortare livistid. 05/06 Tänk om företagen som gör exklusiva spel till Xbox och PS3 för Microsoft och Sony skulle sluta med det, hur skulle det kunnat klara sig med sina mest kända varumärken? 05/06 Tänk om Nintendo slutade göra Mario och Zelda, hur länge till då hade Nintendo kunnat klara sig ? 05/06
Skicka en rättelse