Många av er har efterfrågat gameplay på Ubisofts överlevnadsskräckis Zombiu – nu är det här!

För snart ett dygn sedan röjde FZ första informationen om #Ubisofts kommande överlevnadsskräckis #Zombiu, som är exklusiv för Wii U. Det är frågan om en hardcore-satsning för de lite mer inbitna spelarna, och zombie-invasioner får vi ju (uppenbarligen) aldrig nog av.

Efter den förra trailern var det många av er som efterfrågade gameplay. Er önskan är vår lag, så nu har ni fått Zombiu-gameplay här nedanför!

[video=11747]

Såg ju rätt mysigt ut. Skulle inte vara helt fel om det kom till PC 09/06 Egentligen kvittar det mig, kommer spela på PC/720/PS4. endast exklusiva till Wii U. 07/06 Hur kan du inte tycka det är smidigare? Jag menar, sitta och öppna en meny varenda gång du ska göra något i inventoryt är bara jobbigt. Nej jag älskar verkligen att ha en extra skärm med sånt på då det underlättar en hel del för min del. Och själv anser... 06/06 Meh, ser ut som Dead Island i London.. F.ö. gillade jag Ubisoft's konfa 06/06 Visst, rörelsekontroller/kinect funkar ju bra till spel som Wii Sports, Just Dance etc. Till spel som Mario Galaxy, Metroid, Starfox etc är det för mig mycket skönare o naturligare att spela med vanlig gamepad. Varför ha inventory etc. i Wii U plattan?... 06/06 Det här verkar grymt! 06/06 var det där riktig gameplay från spelet? såg väldigt scriptat ut... vill ha frihet i mina spel 06/06 Men alltså javisst det fanns flera coola grejjer med trailern men det känns som att de dragit allt ett par-trettio steg för långt. Bara för att något går att göra betyder det inte att det blir bra. Om de hade tyglat sig och bara tagit de funktioner som... 06/06 Ser riktigt häftigt ut, men verkar väldigt omständigt med kontrollen 06/06 [quote=matnojje] Ser inte vitsen med tolv knappar, man måste bara lära sig allt på nytt. Förstår inte heller vitsen med rörelsekontroll det kommer aldrig sälja. (sarkastisk).[/quote Alltså jag är för nya idéer och tankebanor inom spelvärlden och Nintend... 06/06
Skicka en rättelse