Bakom stängda dörrar fick glada spelnissar se Ubisofts E3-succé Watch Dogs kontrolleras med hjälp av någon form av tablet.

Förhoppningsvis har du inte missat #Watch Dogs, #Ubisofts oväntade tillkännagivande från sin presskonferens. Kortfattat befinner du dig i en stad, där i princip allt i hela staden kan hackas i realtid för att du ska kunna göra vad du upplever dig behöva ha gjort. Bakom stängda dörrar har spelet visats upp än mer, och då styrt med hjälp av externa tablets och dylikt. Föreställ dig att du ser staden på din platta, där du kan se vad som kan manipuleras och hur du kan hacka för att få staden att göra som du vill. Vi skulle inte bli förvånade om exempelvis Xbox SmartGlass skulle kunna vara del av denna satsning, även om Ubisoft inte ville röja vilket system som användes.

Ubisoft har sagt att spelet släpps till nuvarande konsolgeneration, Xbox 360 och Playstation 3, även om gameplay-uppvisningen pekar på något som är snäppet läckrare än vad de kanske borde klara av. Vi vidarebefordrar mer detaljer från "E3 2012-frälsaren" så fort de dyker upp.

Du missade väl förresten inte vår snabba förtitt?

Skicka en rättelse