I A New Dawn återkommer fén Dawn, som senast sågs i en teknikdemo 2002. Hur långt har grafik och fysik kommit sedan dess?

Året var 2002. #Nvidia ville skryta med sina nya Ultra FX-kort, och presenterade teknikdemonstrationen Dawn, vilket kort och gott var en fé som du kunde få att se ut på och agera på olika sätt. Nu är det 2012, och Nvidia är tillbaka med A New Dawn, ett teknikdemo som låter dig åter stifta bekantskap med fén, men samtidigt utifrån moderna specifikationer. Inom kort blir det nedladdningsbart men för att använda det med flyt krävs grafikprestandan från åtminstone dubbla GTX 670.

Jämför det nu med Dawn från 2002.

Men hur skiljer de sig egentligen åt? För dig med det vidare specifikationsintresse som krävs rekommenderas Nvidias bloggpost, med detaljer om du scrollar ner bara en liten bit.

Detta är imponerande!! det kan köras i en vanlig laptop med hyffsad processor. http://www.youtube.com/watch?v=00gAbgBu8R4&feature=related Detta är ju bara för att dom ska sälja bättre. Men seriöst, vem köper ett nytt grafik-kort bara för ett litet demo?... 24/07 Ja det ser fantastiskt ut. Särskilt FF filmen som ju ska vara körd i realtid, vad det nu egentligen innebär. Snyggt är det iaf :) Jag är aningen aningen mindre psykad över Beyond sedan jag såg att det är mycket QT events. De säger att det ända är väldig... 07/06 Åh, jag var nog rätt trött när jag skrev där. Jag tycker filmerna du länkade till är väldigt intressanta, och det ska bli riktigt skoj att se vad som finns bakom hörnet i spelgrafisk/fysisk väg. Jag menar, snart är det trots allt dags för nästa generati... 07/06 Ja det är samma, ja? 07/06 http://www.fz.se/artiklar/nyheter/20120605/efter-heavy-rain-kommer-beyond http://www.fz.se/artiklar/nyheter/20120606/forundras-av-nasta-generations-final-fantasy :) 07/06 Okej, jag är såld. De där var riktigt imponerande. Bara de är optimerade lika bra så det inte drar för mycket från sparkontot när det nu måste köpas nytt grafikkort. 06/06 Kolla hellre in - BEYOND: TWO SOULS www.youtube.com/watch?v=yFxAJ3eaaC8 Agnes philosophy www.youtube.com/watch?v=UVX0OUO9ptU för asbra grafik och känslouttryck på karaktärerna.. Helt sjukt. Detta ser mest tråkigt ut i jämförelse. 06/06 *Uppdatering*: Plånboken sågs senast i Blekinge när den sprang förbi "Gurras mack och livs", skrikande "Aldrig aldrig aldrig glöm det!" 06/06 Ja, texturerna såg ju bra ut men animationerna och fysiken är väl inget de la någon värst tyngd på vilket för mig gjorde hela demot 50% kassare att se på. 06/06 Om tekniken fortsätter som den gör så är vi mycket längre än så om 10 år. 06/06
Skicka en rättelse