Heavy Rain-skaparnas nya uppvisat, få reda på till vilken grad det handlar om trycka på rätt knapp när den visas på skärmen.

Under natten till tisdagen presenterades #Beyond: Two Souls, från skaparna av det innovativa tillika narrativa liret #Heavy Rain. Men, under presentationsfilmen var det kanske inte helt rätt att utröna hur spelet egentligen kommer att spelas. Som tur är har de glada gossarna på Gamekyo spelat in 24 minuter gameplay från liret, och självfallet kan du spana in det nedan.

Återigen handlar det mycket om att trycka på rätt knapp vid rätt tillfälle. Hur förhåller du dig till det?

Ja, vi har väl olika uppfattning helt enkelt. Har du varit med om att din familj / vänner insisterar på att se på när du spelar? Från början till slut? Om du sätter på Diablo3, vill då din mamma och pappa se på när du spelar det till slutet? Och din sys... 07/06 Håller med dig om att man vill ha valfrihet i ett spel, men med den attityden kan det det inte vara många spel du gillar. 07/06 mm robotflickor 07/06 fail .. "det här videoklippet är privat" 07/06 Håller med. Heavy Rain och liknande spel slutar vara intressanta när man inser att man kan få en bättre upplevelse från annat håll. Det är ju ändå gameplay som får oss att spela spel. "Beyond är som en film med Quick Time Events ;D" Okej, men då väljer... 07/06 @ SaraLivblad: sett på från början till slut", låter ju mao precis som när man tittar på film tillsammans, fast då slipper man turas om eller se på när någon annan styr. Jag tappar intresset för spel otroligt snabbt om jag inte kan utforska helt fritt... 07/06 Jag tror att du missar något stort nu. HR är faktiskt grymt. Jag föreslår att du kollar när någon spelar lite, så kanske du ändrar uppfattning. Det är flera som sagt "detta är första gången hela familjen sett på när jag spelat ett spel från början till... 06/06 Om dom är så sugna på att berätta en story så borde dom göra en animerad film istället, ett otroligt mycket bättre medium. De skulle kunna nå ut till en mycket större publik dessutom, om det nu verkligen är en bra story dom har att berätta. Heavy Rain... 06/06 Heavy Rain var unikt, och bör spelas av alla. Det är mera film än spel. 06/06 Ehm. 10:- skulle jag betala för detta spel. Vilken skit. 06/06
Skicka en rättelse