Nu går det att spela en 30 minuters trial av det koreanska MMO:et direkt i webbläsaren.

Nu kan du prova action-MMO:et #Tera i webbläsaren. Det som inkluderas i trialn är 30 minuters speltid i spelets tutorial-läge. Där ges spelaren möjligheten att prova en karaktär på nivå 20. Den beräknade speltiden av hela spelläget är 15 till 20 minuter.

Undertecknad har provat klienten och den flyter på bra för att vara webbläsarbaserad. Ge spelet en chans om du är det minsta intresserad av ett actionfyllt massivt online-rollspel.

Nedan förklarar spelutvecklarna vad som är så speciellt med sitt spel. Kolla in videon om du inte redan har gjort det.

[video=11446]

DAoC med sina RvR events var otroligt kul i början men sen tröttnade jag dock på det. Blev för grötigt och oorganiserat. Skulle nog säga att den absolut roligaste tiden inom mmorpgs har varit i EVE och särskilt när jag sadlade om och började fokusera... 08/06 Wait what? du är ingen nörd men du spelar annat men knappt mmos. Så du menar att det endast räknas in att man är nörd om man spelar mmos men inte andra spel? Tänk om igen där, för kunde då inte tolka ditt uttalande på något vettigare sätt än att du verk... 08/06 Lirade betan en del, men...inte min kopp te. Även om jag inte gillade själva grafikstilen (alldeles för gulligt, anime och allmänt "asiatiskt") så var ju grafiken rent tekniskt väldigt snygg. Oavsett vad man tycker om stilen så kan nog ingen rätteligen... 08/06 Tyckte du DAoC var bäst eller föredrar du PvE eller 1on1 PvP ? :) 08/06 En myt? Nope det är vad jag tycker och vad jag upplevt. Om ni vägrar ge ett mmo mer än 20 minuter så tycker jag bara väldigt synd om er som inte får uppleva det som spelet ger. Jag började med Tera och tyckte det var skittråkigt, men jag fortsatte att... 08/06 nej, så är det väl ändå inte,. för mig och många andra så börjar ett mmo vid maxlvl och end game, starten av spelet och vägen till endgame är för mig bara till för att lära sig spela sin karaktär hyffsat bra innan man går på de svåra grejjerna dock så... 08/06 Tänkte ge det åtminstone 20min till av min tid, men när jag räknar bort lagg fick ca 7min tid(firefox), på (Opera)blev tiden 8 min. Nä det får nog räcka! Nu blickar jag vidare mot något annat. 08/06 Detta är en skit myt som alla mmo spelare älskar att sprida, "det blir så mycket bättre senare". Och om inte annat, är det sjukt dålig design att visa det sämsta först som försäljningsargument. 08/06 Du om någon borde ju ge ett mmorpg mer än 6-8 lvlar innan du värderar hela spelet som skit. Spelet är mer än bara 20 minuter, men det lär juh du aldrig fatta eftersom du ger upp alldeles för lätt, trångsynt:/. Nej jag är ingen nörd, har knappt spelat... 08/06 Jag har faktiskt nästan helt slutat spela MMO efter att ha spelat följande: Everquest i 3 år. Dark Age of Camelot i 4 år. WoW i 4 år. Warhammer Online: 1 år EVE i 6 år och spelar det fortfarande i perioder. Sen har jag testat diverse "skitspel" genom... 08/06
Skicka en rättelse