Under dagen kom en mini-patch ut till Blizzards mastodont-lir. Buggar städades bort, Mac-prestandan förbättrades och auktionshuset fick sig en liten men naggande god förändring.

Det är fortfarande ett tag kvar tills den feta 1.0.3-patchen släpps till #Diablo 3. Men det hindrar inte Blizzard från att släppa mindre omplåstringar. Patch 1.0.2b släpptes under dagen och fixar ett antal buggar.

Patchen förbättrar också prestandan för er som sitter på en Mac. Men det bästa av allt måste ändå vara att det går att sälja utrustning på auktionshuset utan att reparera den först. Inget mer flackande mellan menyn, spelet, skattkistan och köpmännen, alltså!

Känns som känslan och grunden till själva spelandet är väldigt distanserad ifrån vad den borde vara. Av både Blizz och många av spelarna. Många blir inte nöjda för de har "sett allt" inom online gaming. Drops, item levels, grind, skills, AH, snygg grafi... 09/06 Jag tänkte säga att Modern Warfare 3 var mitt sämsta köp, men till skillnad från D3 så visste jag att det inte skulle vara nåt höjdarspel. Tycker att det är roligare att spendera tid i auction house, köpa och sälja och göra klipp, än att spela själva... 08/06 Garva när jag läste "när första bossen Butcher kom höll jag på att garva ihjäl mig för det var något av det sämsta jag sett på flera år." :D 08/06 Haha Ja så jävla sant. Jag pallade mig knappt genom Act1 och när första bossen Butcher kom höll jag på att garva ihjäl mig för det var något av det sämsta jag sett på flera år. Diablo 3 är sämsta spelköpet jag gjort på flera år och mår nästan fysiskt... 08/06 Nån som fattar att Diablo-serien blev total jävla skitsmörja utan att veta det medan man längtade som fan efter D3, men så floppade D3 som aldrig förr, synd. 08/06 hahaha precis o en iphone skulle jag aldrig köpa o aldrig köpt nått med apple förut heller så 08/06 Slö farmat act 1 inferno i en 2 veckor nu(dvs nån timme om dan bara) men inte i närheten av att klara act 2 ännu så lite mixade känslor över att 2+ ska bli nerfade. Kul att komma vidare till slut men rädd för att jag kommer döda diablo 1-2 dar efter pat... 08/06 Har en 60wiz på Softcore med halvdassigt gear, det bästa min karaktär där har är AH loot. Tröttnade på bossfarm i Inferno för det började kännas som WoWraiding av typen grinda samma boss miljoner gånger för att kanske få något användbart. Tyvärr så har... 08/06 Folk betalar verkligen för färgen på item'et, ungefär som med iphone haha 08/06 Därför jag inte hade problems längre till Macen ! :D woohoo 08/06
Skicka en rättelse