Vilka trailers blåste oss fullständigt av stolarna? FZ-redaktionen visar sina 10 favoriter på nytt.

De största nyheterna på E3 avslöjas nästan alltid via presskonferenserna. Och nyheterna gestaltas i sin tur nästan alltid i form av påkostade trailers. Årets showdown i L.A. var naturligtvis inget undantag. FZ-redaktionen visar sina 10 favoriter på nytt. Vilken är din?

Star Wars 1313

Det började tisslas och tasslas om #Star Wars 1313 strax innan E3 men det var först när livs levande gameplay visades upp som vi tappade andan. Är det här nästa generation? Och varför ser inte alla Star Wars-spel ut så här? Klart är att om spelet är lika kul som det är snyggt kommer det här bli en omistlig guldklimp.

[video=11756]

ZombiU

Det börjar bli en odöd vana med sjukt snygga zombie-trailers utan tillstymmelse till gameplay. #ZombiU till Wii U var inget undantag. Och när vi till sist bjöds på rullande gameplay såg det – helt okej ut. Men det hade förstås inget att sätta emot det första intrycket.

[video=11705]

Agni's Philosophy

#Square Enix flexade musklerna rejält och visade upp ett teknikdemo på vad deras nextgen-grafikmotor kan göra – i realtid. Tanken är att den ska överbrygga klyftan mellan gameplay och förrenderade filmer. Och av trailern att döma känns det som om utvecklarna är en bra bit på väg. Vågar vi gissa på ett ursnyggt Final Fantasy XV på nästa E3?

[video=11795]

The Last of Us

När #Naughty Dog visade upp #The Last of Us nöjde de sig med rent, rakt gameplay. Vi fick komma närmare samspelet mellan Joel och Ellie, gå ner på detaljnivå i en raserad stad och uppleva brutala strider som kändes i varje ben. Det såg naturligtvis fantastiskt ut. 2013 kan inte komma snart nog.

[video=11717]

Beyond: Two Souls

Den andliga uppföljaren till "spelfilmen" #Heavy Rain gjorde oss inte besvikna. I #Beyond: Two Souls får vi följa Jody Holmes under 15 år av hennes liv och se hur hon sakta, sakta lär sig leva med sin speciella länk till det övernaturliga. Jody spelas av Oscarnominerade Ellen Page och Cage är övertygade om att spelarna kommer förälska sig i karaktären. Det kan mycket väl stämma.

[video=11707]

Föregående Nästa
Skicka en rättelse