Sommarens stora spelmässa är slut, vi vill veta hur bra – eller dålig – du tycker den var.

Vi är redo att lägga ännu en E3-mässa till handlingarna och vila ut efter alla svulstiga presskonferenser, kittlande avslöjanden och nerviga intryck av en glimrande framtid. Eller...? När vi på redaktionen listade våra fem favoriter från E3 2012 var det samlade omdömet svalt. Eller med @Joakim Bennet ord: "Den kanske mest intetsägande E3-mässan någonsin".

Watch Dogs var en av E3-mässans höjdpunkter.

Är FZ-redaktionen en samling gnällspikar som helt missade att vi går en bländande framtid till mötes? Eller är det så att E3 2012 faktiskt var ett mellanår? Vi vill veta vad du tycker om mässan, både höjdpunkter och bottennapp. Sjung ut om mässan i diskussionstråden!

Tyckte det var precis som vanligt, ett kanske två spel jag var intresserad av och resten for förbi och jag gav en besviken suck... 11/06 Riktigt dåligt FZ ... vad beror detta på? 10/06 Planetside 2 helt klart superintressant. Fortfarande förvånad över hur brutalt lite uppmärksamhet FZ ger Planetside 2 när det helt klart finns ett stort intresse för spelet. 10/06 Topparna: 1. Planetside 2, Helt Klart bästa spelet under hela mässan, Det blandar CQ fajter med storslagna Tankstrider och Massiva luftstrider! och att de har bestämt sig för F2P för detta spel gör det till en Klar 10/10 även om de inte ens kommit in i... 10/06 Tyckte väl FZ gjorde ett bra jobb att informera oss i alla fall Följde nyheterna om Wii U med intresse för att se om det vore något. Men för mycket oklart om hårdvaran än om den ens matchar fps av xbox/ps3. 09/06 Det var som vanligt, inga nya idéer och bara spel gjorda enligt mallen för hur spel var för 10 år sedan. Skillnaden är att spelen i år är ännu mer storydrivna, linjära och handkontrollanpassade. Det är nog dags för E3 att försöka få med spelutvecklare... 09/06 Visste inte äns att E3 var igång sedan förgår =o 09/06 Den bästa E3-mässan jag följt har varit E3 2011. :) 09/06 magert spelar bara på PC 09/06 Jag hade inga förväntningar om årets E3. Men nu i efterhand så säger jag att det dök upp ett par intressanta titlar. Men mässan har definitivt varit bättre än så här. Jag hoppas på ett bättre år nästa gång =) 09/06
Skicka en rättelse