Half-Life-remaken tillika evighetsprojektet Black Mesa kommer visa upp något nytt, ja, om de får stöd genom sociala medier.

I mängder av år har det vart tänkt att #Half-Life-remaken Black Mesa: Source skulle släppts, och den senaste tiden har det varit närmast skrämmande tyst. Nu har en uppdatering på projektets sajt dykt upp som klargör att om de får 20 000 gillanden på Facebook, så låses helt ny media (vi gissar film!) upp från i år. Det är fortfarande oklart när och hur släppet blir av, men nu i sommartider rekommenderar vi optimism, inte minst för att kontra det icke-soliga väderbeteendet. I skrivande stund har strax över 12 000 gillat Black Mesa-fejjan, så är du sugen på att se någonting nytt är det bara att ta dig till sajten och gilla på.

Spana in den gamla goa Black Mesa-trailern från 2008 i vårt härliga arkiv.

[video=2655]

Tack till Monstertarzan för detta #nyhetstips!
hahahha! 12/06 https://www.youtube.com/embed/fdBg-IfEh9Y http://www.youtube.com/watch?v=fdBg-IfEh9Y&hd=1 Kunde inte embedda "HD".. Jag hoppas innerligt att ni har hört denna underbara skapelse (en gång i tiden temalåten för BMS, kanske fortfarande) av Joel Nielsen..... 11/06 Black Mesa var något jag verkligen såg fram emot när HL 2 var ganska färskt. Det var ju vad man verkligen ville ha, ett nytt HL1 i modern och snygg grafik. Det känns dock som att den tiden börjar rinna iväg lite väl mycket nu. 11/06 This, this, this! 11/06 Hoppas å Önskar att dom fixar "Kick starter" till detta så det blir klart någon gång, tror dom skulle få in det dom behöver för att slut göra projeket då... :) Skulle Valve göra en Kickstarter för HL3 så tror jag det definitivt skulle rasa in pengar :P 11/06 Jag har inte missat det, jag vet det. Jag menar bara att allt som ens har med Half-Life att göra blir försenade och tar tid. Som tex valve har säkert en stor grupp som arbetar med det men ändå är den försenad. Och det är synd att man måste vänta på så... 11/06 Du verkar ha missat det faktum att det är en handfull människor som gör detta vid sidan av sitt övriga liv. Klart att det tar tid.....*suck* 11/06 Är lite besviken över att det bara var skärmdumpar... 11/06 Tappade intresset för black mesa för ett par år sedan. känns inte som att source-motorn är så imponerande längre :/ Vill ju återuppleva HL i fräsch teknik såattsäga. Var väl det som var hela grejen med black mesa.. trodde jag.. 11/06 "Tekniken hit och sms dit och jävla skit hit och dit! HAR NI HÖRT ATT JAG ÄR FÖRBANNAD!?" 11/06
Skicka en rättelse