Det kan dröja innan vi får se Xbox 720, enligt Microsoft.

Den som förväntar sig Xbox 720 på nästa års E3 kan tvingas tänka om. #Microsoft menar att försäljningen av 360-konsolen fortfarande går bra och att en ny Xbox kan dröja till 2014 – kanske längre än så? Nya tjänster som Smartglass ska hjälpa till att pumpa in ytterligare livskraft.

– Just nu mår Xbox 360 verkligen bra och gör otroligt bra ifrån sig. Jag tror att 360:n har mycket mer än två år kvar, säger Microsoft-chefen.

Detta kan också tolkas som att den nya Xbox-konsolen kommer existera samtidigt som sin föregångare och att Microsoft satsar på båda. Fast å andra sidan skedde inte övergången mellan den första krysslådan och uppföljaren enligt den här modellen.

I december är det sju år sedan Xbox 360 släpptes i Europa.

Jag påpekade endast de mest uppenbara svagheterna i din "argumentation". 13/06 Motargument får gärna förekomma i en diskussion. Har du några? Du utelämnade även ett stort antal punkter som jag nämnt. Tycker du jag hade rätt på dem? 13/06 Jag är ledsen, allt är mitt fel. Köpte en ny 360 i våras... (gamla tvärdog). :( 12/06 Tonåringar? Har du källa på det eller är det bara du som bestämt dig för den åsikten. Tycker du. Subjektivt, inte fakta. Vad är det med de här löjliga argumenten egentligen? Tycker du ja. Subjektivt. Antaganden taget från röven? 12/06 Det där med konsoler är väl inte min "grej" men alla mina spel vänner verkar ha en utöver datorn. Själv köpte jag en 360 men gillade PC sättet mer och skulle jag välja konsol så är nog 360 den jag skulle välja för den ligger nära PC vad gäller spel kont... 12/06 Spela du på din telefon eller konsol, vi entusiaster vet att 60fps är ett krav. /thread. 12/06 Vad är det med alla dessa löjliga svar? Detta är lite som att se en 1080p film på en 60" hdtv respektive en iPad. Efter 30 sekunder är det ingen skillnad mellan de två. Om filmen är bra då. Eftersom 60fps är en sån viktig del i ert spelande så måste ni... 12/06 Sedan 1999 när UT99 lanserades. 12/06 Vet inte vart du försöker komma med det svaret, det betyder ju bara att det är mer värt att investera i en konsoll. Tonåringar vill att hela spelindustrin ska fokusera på PC-gaming, men då försvinner resten av all publik. Casualpubliken, föräldrar, stud... 12/06 Dominans på PC för MS sköter sig nog självt kommande åren. Allt fler klarar allt de behöver på smartphone eller pad. Vet inte om någon annan än Nokia av dom stora släpper något för Windows Phone. Så det kanske blir flopp. Idag är väl MS ungefär 10 x Son... 12/06
Skicka en rättelse