Blizzard tar ner servrarna efter uppgifter om att exploits i form av item-duplication förekommer.

#Blizzard har plockat ner de asiatiska #Diablo III-servrarna efter att uppgifter om att exploits i form av item-duplication förekommer. Detta skulle i sådana fall kunna ställa till rejält med trubbel när spelets auktionshus med riktiga pengar introduceras.

I dagsläget är det okänt när servrarna går online igen för de asiatiska spelarna. Låt oss hoppas att inget liknande kommer hända även här i Europa.

Nyligen berättade FZ att när auktionshuset med riktiga pengar introduceras så kommer Blizzard att kräva authenticator för att du ska kunna sätta in pengar på ditt Battle.net-konto antingen från ditt vanliga konto eller från de prylar du fått sålda i spelet.

Mobile Authenticator finns gratis till Iphone, Ipod touch, Blackberry, Android och Windows-telefoner.

Blizzard sabbade serien ja, men du bidrar knappast till att det blir bättre. 13/06 Välkommen till Diablo. RMAH visar vad spelet var menat att vara, Pay-to-win.. Jag passade bara på innan det låg live.. Du får jättegärna hata mig men med största sannorlikhet är det inte jag som kommer att förstöra spelet för dig, Blizzard lyckas utmärk... 13/06 Vidrigt. Jag hatar RMAH och gjorde det från början, sådana som du förstör hela konceptet. Hoppas du blir bannad ditt jävla äckel. 12/06 Håller helt med. Detta är ett bevis på när DRM skadar den legitime spelaren men inte den fule piraten. 12/06 Detta är ju precis därför man inte ska blanda in riktiga pengar i spelet. För då kommer sånt patrask som ska sabba med bots och sånt, speciellt när man kan tjäna riktiga pengar på det. Nej fy. Jag köpte faktiskt spelet men har bestämt mig att aldrig rör... 12/06 Ledsen att göra dig besviken men det stämmer.. Då jag bottar själv så kan jag ju säga att det definitivt inte är omöjligt... t.ex. jag kör 10 klienter på min dator (kan köra 11), system info: 8gb ram, 3,9ghz i5 2500k och ett 6870.. Då dom nerfat crypts... 12/06 Det där tillvägagångssättet låter helt otroligt. Att AH på något sätt skulle ligga på klienten och inte på sevrarna helt då allt annat gör det och dessutom påverkas av tiden på klientens dator låter som dagens hittepå. 12/06 Skulle inte förvåna mig ett dugg, se klipp nedan (visst, svårt att säga om klippet är sanning eller ej) där en snubbe sägs intervjua en kinesisk gold farmer som själv säger ha 100*2 konton (100 EU & 100 US) där han farmar ~300guld/h på varje konto = 60... 12/06 Att folk fuskar till sig guld och items är ju asbra. Det kommer betyda att prylarna på RMAH blir skitbilliga så jag kan geara min barbarian för veckopengen! ;) 12/06 Var det inte så att Blizard motiverade sitt sändiga onlinkrav i detta spel med att det skulel bli svårt/omöjligt att fuska? Att man skulle slippa dupade föremål och liknande? Ytterligare ett bevis på hur uselt DRM fungerar i praktiken. Var ärliga och... 12/06
Skicka en rättelse