"Det bästa för varumärket var att inte ta med det till mässan just nu", säger Ubisoft-chefen.

Undrade du också var #Rainbow Six: Patriots tog vägen under #Ubisofts E3-mässa i år? Ja, då var du sannerligen inte ensam, men oroa dig inte, spelet är inte nedlagt – utgivaren tyckte bara inte att det var rätt läge att visa upp titeln i dagsläget.

– Det bästa för varumärket var att inte ta med det till mässan just nu. Vi har massvis med andra spel vi vill att folk ska fokusera på och det kommer dyka upp mer information om Rainbow i framtiden, säger Ubisoft-chefen Tony Key.

Ubisoft visade bland annat upp #Splinter Cell: Blacklist och #Watch Dogs under årets E3-mässa. Kanske var det för att ge utrymme till titlar som dessa som Rainbow Six fick stryka på foten.

Hoppas den taktiska delen får större utrymme denna gång, har inga problem med att planera i tjugo minuter för att sedan se planen gå i lås. 14/06 Är ni fulla eller, har ni missat "Take Down"? 14/06 Kan tänka mig en tredje variant - att det är så grymt att det slår allt MEN att det just nu är work in progress och massa placeholder-grafik överallt, så om de visade upp det i nuvarande skick så skulle det bara se för taskigt ut... Hoppas de fortsätter... 11/06 Dom har väl redan våldtagit det precis som man våldtog Sam Fisher. Så det intresserar mig ändå inte. Död åt Ubi. 11/06 Vegas 2 är mitt absoluta favoritspel genom tiderna (rent gameplay mässigt förståss) så mina förväntningar på detta spel är skyhöga :D 11/06 Fast med splinter cell så kan man ändå köra stealthy, eller man kunde det i conviction iaf, däremot så hoppas jag de skiter i den svartvita stilen och de cinematiska "drömmarna" eller vad man ska kalla det.. 11/06 Jag gillade splinter cell conviction för vad det var, ett action spel med stealth delar. Däremot borde de byta namn till något annat än splinter cell. Blacklist däremot såg riktigt uselt ut. 11/06 Instämmer,saknar gamla Ghost Recon och Rainbow Six spelen mm,vilka minnen.körde Ravenshield 2.0 senast i helgen i co - op med några polare. Tyvärr så lär det väl inte komma nån baneditor till spelen längre,alla vill släppa DLC. 11/06 Tyvärr så tror jag att Ubisoft fortsätter på sitt spår att långsamt slakta sina gamla taktiska storspel... Splinter Cell, Ghost Recon, och med största sannolikhet Rainbow Six är ju självspelande actionspel nu för tiden! 11/06 Det är helt enkelt "Operation Flashpoint: Dragon Rising"-varning på denna serie. Jag önskar att de kunde byta namn på de senare delarna i serien. Jag saknar också de gamla spelens taktik. 11/06
Skicka en rättelse