Ännu en Kickstarter-kampanj har slutat lyckligt. Skaparna bakom Space Quest kommer att göra ett helt nytt rymdäventyr.

Ännu ett Kickstarter-projekt har rotts i hamn. #Spaceventure från Scott Murphy och Mark Crowe, skaparna av den legendariska äventyrsserien Space Quest, har med åtta timmar kvar skrapat ihop 522 000 dollar. Målsättningen på 500 000 har alltså med råge infriats.

Under några dagar var det dock svettigt då målet tycktes alltför avlägset. Men den sista ruschen gjorde susen och allt som allt har över 10 000 fans har bidragit till projektet. Om du inte är en av dem så är det ännu inte försent. Kolla in deras charmiga marknadsföringsvideo undertill om du inte är övertygad (och om du undrar hur kvinnan bakom Glados röst ser ut).

Inget releasedatum är fastställt men från dag ett ska spelet finnas till pc, Mac, Linux, Ipad och Android-tablets.

http://www.kickstarter.com/projects/spaceventure/two-guys-spaceventure-by-the-creators-of-space-que/widget/video.html

Han-som-vi-vet-vem-det-är trollar inte utan är bara jävligt korkad. 12/06 Härligt att det gick vägen! Var lite orolig igår faktiskt, då saknades det nästan $30k och det har inte direkt gått fort de senaste dagarna. /me does happy dance! 12/06 Haha! Vi vet vem du syftar på. Han är verkligen ihärdig i sin trollning av varje kickstartertråd. :) 12/06 Vad dom som donerar får står till höger på varje projekt, "Pledge $5 or more" osv.. 12/06 Flytta på er studentdjävlar, Nu ska här dansas i fontäner! :D Det där var den bästa kickstarter film jag sett, helt rätt känsla som förmedlas av helt rätt personer, om helt rätt spel....och Tex Murphy som inte närvarade. 12/06 Det beror på hur mycket man donerar, de använder sig av ett belöningssystem som baseras på hur mycket man ger. Till exempel så brukar de som ger 10 dollar eller mer få spelet digitalt när det kommit ut (vilket är billigare än vad det kommer kosta för... 12/06 Jag tycker sånt här är super mysigt, saknar en hel del äldre spel som bara "försvinner" helt plötsligt, specielt dem med humor :). 12/06 Vad för extra får dom som donerar till dessa kickstarterprojekt? Hur överlever man som utvecklare på detta. Menar, man måste ju äta och bo också, annars blir det svårt att utveckla. 12/06 Helt missat denna, läste för ett tag sedan att de tänkte över Kickstarter men sedan har jag inte läst något mer. Hade gärna donerat men min det får väl bli ett köp när det kommer ut istället. Nästa år ser ut att kunna bli den bästa på länge om alla Kick... 12/06
Skicka en rättelse