Blizzard har hotat fuskare och hackers i Diablo III med permanent avstängning.

#Blizzard har informerat via Battle.net att spelare i #Diablo III som fuskar eller använder sig av någon form av hackning kan stängas av för gott från spelet. Om du drabbas kommer du inte längre kunna logga in på Battle.net.

– Att spela Diablo III legitimt innebär att använda sig av en oförändrad spelklient. I annat fall strider det mot våra policys för Battle.net och Diablo III. Det går också emot den schysta spelanda som vi baserar våra spel på, säger Blizzard.

De avråder spelare starkt från att använda sig av fusk, hacks, bots eller någon form av modifikation. Avstängningar, både tillfälliga och permanenta, kommer att påbörjas inom en nära framtid.

Så nu har du kallat mig fuskare, gnällig bebis, sur människa och förvirrad människa bara för att jag inte gillar hur Blizzard har skött utvecklingen av Diablo 3. Vissa punkter handlar inte ens om jag gillar eller inte gillar spelet. Det är fakta. Jag... 16/06 Läste en liten del och blev då inte klokare på dig. Att dels anklaga Blizzard gjorde dig bara mer till en gnällig bebis. Så att du ens hänvisar mig till att läsa dom äldre inläggen här som du skrivit fattar jag inte, då du inte kom med något vettigare... 16/06 Haha, blev jag en sur människa? Om du tolkar det som att jag blev en "sur människa" så har jag faktiskt inte mycket att säga. Jokes on you. Och dessutom var kritiken inte någonstans riktad mot någon här i tråden. Hade du läst resten av tråden så hade... 16/06 Du blev ju en sur människa över att dom bestraffar folk med det om dom fuskar. Då kan man ju inte göra annat än att tolka dig som att du blev sur att du inte får fuska. För av vilken annan anledning blev du annars det? 16/06 Det var dock inte jag som påbörjade den dåliga attityden. Det var du när du kallade mig en fuskare helt utan belägg. 15/06 Det bra det! ingen nåd skall dom inte få! 15/06 Utgår man från vad du skrev så beter du dig som att du blev arg för att dom straffar folk. Sedan är det så att du bör lägga ner din otrevliga attityd och bara lev med att dom bestraffar omogna fuskare som vill förstöra för andra. Har du något emot det... 15/06 Ja, det tycker jag. 15/06 Lägg ned. 15/06 Ja, att kalla någon fuskare utan att ha läst tråden är ju verkligen inte provokativt! Det är "normalt". 15/06
Skicka en rättelse