Zenimax Online Studio konstaterar att det är tänkt att deras kommande onlinerollspel ska kunna fungera oberoende av vem du är.

Tillhör du casual- eller hardcore-gruppen av spelare, eller kanske något mellanting? Oberoende av vilken är det tänkt att #The Elder Scrolls Online ska passa dig. Detta uttalas direkt av #Zenimax Online Studios Nick Konkle i en videointervju med CVG som du smidigt finner inbäddad nedan.

– Jag tror att vad du kommer finna är den Elder Scrolls-lore som du är van vid, men applicerad på den här nya miljön, onlinevärlden. Du borde vara komfortabel med vad du finner däri. Det är ett spel som är tillgängligt för vem som helst. Det är inte det långsammare stridssystemet från den förra generationen av MMO:s. Vi har verkligen försökt att få det att kännas responsivt, taktiskt och actionfyllt, vilket är vad jag tror är vad en Skyrim-spelare skulle kunna förvänta sig av den här sortens spel, säger Konkle.

Om sug infinner sig kan du alltid se mannen tala ut själv strax här under.

<embed src="http://c.brightcove.com/services/viewer/federated_f9?isVid=1&..." bgcolor="#FFFFFF" flashvars="videoId=1679483580001&linkBaseURL=http%3A%2F%2Fwww.computerandvideogames.com%2F353367%2Fvideo-interview-elder-scrolls-online-will-be-accessible-to-anyone%2F&playerID=1336128741001&playerKey=AQ~~,AAAAlws9CLk~,RAUglTst3qvB7Tt_0NsYsBAjYzmRaT6U&domain=embed&dynamicStreaming=true" base="http://admin.brightcove.com" name="flashObj" width="380" height="503" seamlesstabbing="false" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" swliveconnect="true" pluginspage="http://www.macromedia.com/shockwave/download/index.cgi?P1_Pro..."></embed>

Vad tycker du om

Skicka en rättelse