Dubblera dina erfarenhetspoäng i Battlefield 3 från och med lördag. Dessutom har Close Quarters släppts igen – för vissa.

Med start lördag morgon får alla som spelar #Battlefield 3 dubbla erfarenhetspoäng. Det gäller på alla kartor på rankade servrar. Dubbleringen pågår fram till måndag morgon.

Nu har även expansionspaketet #Battlefield 3: Close Quarters släppts till pc och Xbox360 – dock bara om du har Battlefield Premium. Om du inte har det måste du vänta till på tisdag om du är en Playstation 3-användare eller till den 26 juni om du är en pc- eller Xbox360-användare. Ja, det är spelvärldens krångligaste dlc-lansering.

Ska du ut och skjuta i #Dices online-pangare i helgen eller ska du göra något helt annat?

Jag hitta det nu lägger en länk ifall nån annan behöver det : 08-44680004 http://www.ea.com/se/1/kontakt 15/06 Är det nån som kan Kund support nr till EA har ringt deras nr som står printat i spel manualen men nr har upphört och hänvisar till ett annat nr som oxå upphört men utan nått nytt nr. Hala små tomtar där på EA 0775 700 270 funkar inte, blev hänvisad til... 15/06 Varför har man förstört FPS spel med att lägga till lvling system i dom, det hör inte hemma i en shooter på något sätt! Bara helt jävla sjukt ^^ Edit: Har inte lirat ett enda fps sen dom började med detta och har inga planer på att någonsin göra det. 14/06 Det här argumentet "vi har ju för f-n redan betalt spelet en gång ge oss nya kartor o vapen gratis" är jag mer än lite less på. Utvecklarna på DICE är anställda som skall ha lön. Alltså måste det löpande komma in nya pengar annars funkar det ju liksom... 14/06 Så sjukt trött på att behöva göra Assignments för att låsa upp vapnena. DICE tvingar mig till att spela på ett sätt då som jag tycker är tråkigt. Tröttnade på DLCet innnan jag ens hunnit börja på mitt eget sätt eftersom jag var tvungen att låsa upp de... 14/06 -Origin är inte bra. Lite här o där dör programmet. O det är förfan fortfarande i beta :/ -DLC ska droppas i form av gratis DLC då BF3 redan är magert i jämförelse med föregående spelen. Extra mycket skräp på små banor räknas inte som mer kartor. -Varti... 13/06 Eller så känner man någon som jobbar på Dice och får gratis premium... 13/06 Så dyrt? :) Finns billigare alternativ. 13/06 Kan tipsa om ryska nycklar till Premium, de är regionsfria och billiga. Köpte mitt premium för 300:-. 13/06 Funderar på om man ska punga ut 120kr för detta just för CQ eller BF premium. Undrar kan man få en viss rabatt över BF premium eftersom vi köpte det hela för 400-500kr syftar nu alltså på BF3 med B2k på köpet. SÅ det känns ändå onödigt att betala full... 13/06
Skicka en rättelse