En smärre uppdatering av Diablo 3 gick av stapeln under natten, vilket var tänkt att innebära döden för error 37. Därtill ska du ha fått de achievements du inte fick i början.

Error 37 var under flera veckor en vanlig syn för #Diablo III-spelare när de försökte logga in i spelet, men nattens uppdatering 1.0.2c ska ha tillintetgjort felskärmen för evigt. Istället för att du får skriva in din information om, och om igen, kommer klienten automatiskt försöka autentisera sig igen tills det fungerar. Förhoppningsvis slipper folk i fortsättningen bli hyperförbannade på problemet. Därutöver ska du nu ha fått de achievements du gjorde dig förtjänt av vid spelets släpp, samt att buggar gällande föremålsnamn nu är fixade.

Två andra relevanta hotfixes har senaste tiden implementerats, där den första gäller att monstren i co-op inte längre tillfogar mer skada ju fler spelare det är. Den andra hotfixen innebär att det inte längre går att skapa hur många spelsessioner som helst under en kortare tidsperiod, utan när du skapat ett visst antal games måste du vänta 6-10 minuter innan du kan skapa en ny session. Detta lär försvåra det ordentligt för spelare som jagar såkallade treasure goblins, där själva poängen är att skapa om, och om igen tills de infinner sig där spelarna vill ha dem.

*Uppdatering:* Tydligen fungerade inte sessionsbegränsningen som tänkt, och har således lagts åt sidan en smärre tidsperiod. Det vill säga, det funkar som vanligt tills något annat sagts.

Du har förhoppningsvis inte heller missat att auktionshuset slår upp portarna på fredag. Ja, den varianten där du kan köpa prylar för riktiga pengar. Den finns redan uppe i USA, där folk försöker få sålt saker för upp till 250 amerikanska dollar.

Version 1.0.3 är att vänta inom de närmsta veckorna, med bra mycket mer förändringar att sukta efter.

Skicka en rättelse