En fjärdedel av de anställda hos Operation Raccoon City-utvecklaren Slant Six får gå, bekräftar studion.

#Resident Evil: Operation Raccoon City-utvecklarna #Slant Six tvingas säga upp en fjärdedel av arbetskraften, bekräftar spelhuset. Mer exakt innebär det att 26 av de 96 anställda sägs upp, men studion hoppas kunna återanställa dem så fort som möjligt igen.

– Tyvärr kan vi bekräfta att det skett ett par tillfälliga uppsägningar vid vår studio. Vi måste poängtera att dessa är tillfälliga uppsägningar, vilket betyder att vi jobbar väldigt hårt på nya affärsmöjligheter så att vi kan återanställa varje påverkad person. Som en självständig och tättknuten studio är det en väldigt svår men nödvändig affärsåtgärd på grund av de nuvarande projektkraven, säger Vancouver-baserade Slant Six i ett officiellt uttalande.

FZ var inte direkt eld och lågor över Resident Evil: Operation Raccoon City, och faktum är att titeln fått ett svalt mottagande av kritiker även i Utlandet. Trots detta har spelet sålt i över två miljoner exemplar världen över.

Jag spelade R5 på Xboxen för jag gav mig f-n på att klara skiten. Kontrollerna var hopplösa, men på något sätt klarade jag mig igenom det ändå. Om man inte hade rätt vapen i slutet fick man gå tillbaka till tidigare kapitel och skörda kulor. Not the rig... 14/06 Saké och bomull? 14/06 Jag undrar hur motivationen var inom teamet under utvecklingen. 14/06 Fan på tiden, de förstörde min före detta favoritserie Socom och nu RE..... Fattar inte varför de fick uppdrag att göra multiplayer spel.... 14/06 Med tanke på hur djävulskt dåligt spelet var är det typ förståbart :P klart sämsta RE spelet genom tiderna :S 14/06 Klart det fortfarande är Resident Evil. Det har bara valt att ta göra något annat med serien. Gillade verkligen 4an och 5an var väldigt kul med coop. Nu finns det många här som inte gillar coop men jag gör det. Helst om du kan spela samma äventyr själv... 14/06 Ny spelserie som fångar känslan hos de första tre Resident Evil spelen, ligger högt på min önskelista. 14/06 folk har väl äntligen tröttnat på det eviga mjölkandet av Resident Evil, sen återstår det allt annat som mjölkas, sen blir spelutvecklarna tvungna att hitta på nått nytt. Det är iaf ett önsketänkande. 14/06 Allvarligt. vem bryr sig? Resident evil skulle dött ut när det fortfarande bara var till konsol! Det har blivit för casual så det är skrattretande.. I början gjorde dom skräckspel, Nu gör dom skit =s Vill ni spela skräckspel så borde ni spela, Arma2 mod... 14/06 Ett väldigt dåligt spel det här, men det hade åtminstånde mer RE känsla än RE5 ;) 13/06
Skicka en rättelse