#Ubisofts presskonferens på E3 leddes av tv-stjärnan Aisha Tyler: en kvinna med CSI, Friends och Archer på CV:t. I kommentarer på stora spelsidor, Youtube och forum har hon hånats på olika sätt. Vissa menar att hon inte är en gamer själv, andra menar att hon förstärker stereotyper och vissa menar att hon var oengagerad. I ett Facebook-inlägg ger hon nu svar på tal.

– Jag har spelat sedan jag var ett litet barn. Sedan jag bönade min pappa att köpa en Nintendo LCD Donkey Kong, JR. Sedan jag brände tre veckors bidrag genom att spela Defender i en spelhall. Sedan du var en ryckning i din pappas kalsonger.

Aisha Tyler fortsätter att räkna upp vilka spel hon har spelat och vad hon har bidragit med till spelbranschen. Hon klargör att hon inte framträdde på E3 för pengarnas skull, utan för att hon älskar spel.

– Så till alla hatare där ute som hävdar att jag inte spelar; till alla Neogaf-idioter, Gamespot-troll, till alla analfabetiska rasister på Youtube: fortsätt att flame:a mig. Var galen. Skriv varenda fårskallig kommentar ditt hjärta önskar. Jag kommer fortfarande att spela när din mamma har kastat ut dig från sin källare och du måste sälja din gamla konsol och skaffa ett riktigt jobb.

Ord och inga visor från CSI-stjärnan, alltså. Nedan är hela den omtalade presskonferensen.