Producenten Jeremy Gaffney talar ut om den senaste tidens testade av onlinerollspelet, en upplevelse utvecklargänget fått dela med nära och kära.

I augusti förra året fick vi prova på #NcSofts kommande stora onlinerollspelssatsning - #Wildstar - men sedan dess har det varit väldigt tyst om liret. Nu har utvecklargänget på #Carbine Studios dragit igång en filmsatsning där de varje vecka ämnar lansera en ny inblick i liret, och den första har nu tagit sig ut på internet. Denna gång tar sig exekutiva producenten Jeremy Gaffner dig med på en resa bakom kulisserna på det stora "nära och kära"-testandet som pågått.

Tyckte det såg intressant ut. Rent grafikmässigt ser det inte alls ut som wow, utan mycket mer tecknat, cell-shaded stil. Verkar dock inte vara som alla andra standard MMOs utan detta verkar vara lite annorlunda. Skall följa detta. 18/06 Tycker det ser WoW ut............. WoWs alver har INGET att hämta mot Teras ;) Aaaaaaah......du tänker på de där små sakerna...........som jag inte lägger ngn fokus på :D 18/06 hur kan en Sci-Fi setting vara en Fantasy kopia? ja den tecknade stilen påminner om grafiken i wow, men det gjorde den i Kingdoms of Amalur & Fable etc oxå, men det gör dem inte till en kopia direkt!? Som att säga att Skyrim är en Fallout3 kopia.. ^^ 17/06 WoW kopia, trevligt. Ser bra ut faktiskt. Men tror tyvärr det kommer suga end game 17/06 Arena.Net gör Guild Wars2, inte NC Soft NcSoft publicerar en helvetes massa MMOn; Aion, Guild Wars, City of Heroes, and Lineage, wildstar etc etc.. men de är ju bara som aktieägarna i ett företag, pyntar in lite cash och förväntar sig återkastning. Och... 16/06 Ser långsammare och enklare ut än tex. Tera som som ett liknande targetsystem (och Tera är för enkelt som det är). Grafiken ser mkt mer barnvänlig ut än WoW....(uppskattas INTE av mig) Det intressanta är att då man kikar på fler gameplayfilmer på Wildst... 15/06 Jävla tjat om MMO nu tycker jag.. 15/06 lineage > gw1 , hade faktiskt helt glömt bort den gamla pärlan xD 15/06 problemet med TERA dock i alla fall för mig var det klassiska nötandet av oskyldiga monster som bara ville finna sin plats i världen, seriöst dock avskyr allt vad grindande heter 15/06 På allvar? :( 15/06
Skicka en rättelse