Sony undrar hur intresserad du är av en Vita-version av 2010 års Gran Turismo 5.

I en konsumentundersökning utförd av #Sony ställer företaget frågan hur pass intresserad Vita-ägarna vore av en eventuell bärbar version av #Gran Turismo 5. Så här löd frågeställningen:

– Du har berättat för oss tidigare hur intresserad du vore av att köpa PS Vita-versionen av det senaste Gran Turismo-spelet. Med vetskap om att du kanske kan få rabatt på PS3-versionen av spelet, hur intresserad är du nu av PS Vita-versionen?, frågar Sony.

Undersökningen handlade annars om hur stort intresset vore för att, som Playstation Plus-medlem, få gratis tillgång till ett PS3-spel ifall du redan köpt den bärbara versionen – och vice versa. Som exempel tas senaste Fifa upp, där du genom att köpa antingen den stationära eller bärbara versionen skulle få tillgång till den andra helt utan extra kostnad.

Gran Turismo 5 och cross-platform-erbjudanden – är det något som lockar?

Jag försöker komma på något som är bättre med GT5, och det finns några saker. Rally var awesome, och antalet bilar. Även om jag aldrig använde de. Forza kändes mer polerat än GT5 vid respektive release. GT5 kändes inte polerat ett år efter release och... 17/06 Jag syftar på att du verkar vara under intrycket att spelet varit bättre om de inte haft med icke premium bilarna alls. För som sagt, det är bara importerade bilar från PS2 spelen som de lagt till vid sidan av, aka en funktion som är där om man vill.... 17/06 Jag har inte spelat det på typ nio månader, så jag vet inte hur standard ser ut nu. Och vart du får "ta bort funktioner" ifrån vet då fasen, då har du feltolkat. Om du syftade på överkomplicerade menyer, så syftar jag helt enkelt att menyerna har en flu... 17/06 Jag äger spelet i fråga, så ja jag har sett att grafiken inte är den senaste på dem. Hur som helst så har jag svårt att se hur ett spel blir bättre om man tar bort funktioner. 17/06 Har du ens sett de in-game? De ser ut som skit, och det är inte bara utseendet som påverkas utan även hur de känns. Sen har vi ju GT's alltid överkomplicerade och laggiga menyer. Tro mig, jag har spelat och ägt flertalet GT titlar över åren, och det bli... 17/06 Det är helt klart bättre grafik på icke-premiumbilar numera än vid release. Your argument is invalid :P 17/06 Så kan man se det, eller så kan man se det som att de slängde med bilarna de redan hade gjort till de tidigare spelen för att ge mer fordon för spelaren att välja på, om h*n så nu önskar. 17/06 GT5 har snålat på väldigt mycket. Mer än hälften av bilarna har fan PS2 grafik.. 16/06 Nja. Sånt ska spelas med ratt. 16/06 Vill ha! Behövs ett riktigt bra bilspel till PSV. 16/06
Skicka en rättelse