Spelare i Europa ska inte ha fått det ökända Error 37 på två veckor, enligt Blizzard. Diablo 3 är nu officiellt stabilt.

Enligt #Blizzard har europeiska spelare varit utan Error 37 #Diablo 3 i två veckor. Det berättar spelföretaget i ett uttalande till Eurogamer.

Spelare som köade hela natten mot den 15 maj för att lägga vantarna på Diablo 3 så snabbt som möjligt möttes av "Error 37" när de försökte logga in. Servrarna fortsatte att vara överbelastade från och till i flera dagar. Felmeddelandet fortsatte att göra livet surt för spelare en lång tid efter release. Något som också har sänkt spelets betyg rejält på Metacritic.

Men nu ska alltså europeiska spelare ha varit kvitt problemet i två veckor. När fick du senast Error 37?

Bra att du resonerar så, men den gemene spelaren kommer förmodligen falla för grupptryck och skaffa nästa produkt även fast utgivaren inte förtjänar det. 19/06 Japp, men det kommer ju inte hända igen, den saken e ju jävla biff. 19/06 Utvecklingstiden spelar ingen roll.. Du gav dem dina pengar = de fick vad de ville ha, de vann :P haha 19/06 Alltså jag är övertygad om att dom hade kunnat gjort denna releasen helt smärtfri om dom bara velat lägga ner mer pengar på servrar och underhåll. Men dom ville göra maximal vinst och det gör man inte genom att köra för många servrar, utan genom att hål... 18/06 Ok dom har jobbat på ett spel i några år som var kul i en vecka. MYCKET BÄTTRE. Tur att blizzard har dig som försvarar dom, annars kunde ju folk ha gått och fått för sig att dom inte längre släpper samma kvalitets spel som dom en gång gjorde. 18/06 Skulle ALDRIG falla mig in i att köpa detta spel för ens 1Kr :) D3 känns inte som ett Diablo. Har kört betan och redan då sög det. ERROR37!!!! Jävlar! :D Konstant-internetuppkoppling för ett SP-Spel? Nä tack. 18/06 Som sagt, det "D3" var ett projekt som hamnade i graven då det inte höll tillräckligt bra standard, något som bilderna från det tydligen vittnade om. Såg mer ut som en till D2 expansion. 18/06 Eller så kan vi ju pusta ut över att problemen nu verkar vara över för det mesta? Vilket löjligt inlägg alltså.. haha :P 18/06 Kunde inte ha sagt det bättre själv. 18/06 Inte många spel som kan skryta med att man sedan release kunnat spela när man vill, om man vill, under hela två veckors tid! Detta är framsteg, jag spår att i framtiden kanske man kan spela liknande spel när man vill, till och med offline med vänner på... 17/06
Skicka en rättelse