Släpps i mitten av juli via digitala återförsäljare, avslöjar Ubisoft.

#Might & Magic: Heroes VI-tillägget Pirates of the Savage Sea släpps den 12 juli till Windows, avslöjar #Ubisoft. Prislappen blir motsvarande 90 svenska kronor, och du köper expansionen via digitala återförsäljare som exempelvis Steam.

Över 10 extra timmars speltid utlovas, samt nya bonusar, artefakter och så klart en ny historia med hjälten Crag Hack i huvudrollen denna gång.

Dem av er som köpte heroes V får skylla er själva om ni köpte detta. H5 var så fullt av buggar att det inte ens gick att spela MP på mer än ett år. Man köper inte spel av en utvecklare igen som gör så? Nej ska man skaffa detta någon gång så blir det att... 18/06 ja, 10 timmar är vad? typ 2-3 nya banor? 18/06 Townscreens kommer i patch 1.5. 18/06 Jag beställde spelet från cdon häromdagen för 99 kr. Jag hoppas att det är kul :). 17/06 Ser fram emot detta väldigt mycket! Har inte riktigt tugga mig igenom original kampanjerna än, så det kan nog får igång gasen lite igen :D 17/06 10 timmar speltid? I ett strategispel som detta? Det är då inte mycket. Och var är våra utlovade townscreens? 17/06 ja, det går ju utmärkt att spela offline, om man inte bryr sig om de bonusar man får av att lira online. jag bryr mig tyvärr, och är då slav till deras servrar som verkar allt annat än helt stabila. fattar inte att de inte lagt in någon slags timer, bli... 17/06 Har dumpat många timmar på detta spel. Det lär bli ett köp. Ett klart beroendeframkallande spel. Förresten så går det aldeles utmärkt att spela (SP) även om spelet inte har kontakt med deras server. Det händer då och då. 17/06 Precis köpt spelet så najs :) 17/06 jag är rätt så nöjd med 6an. det enda problemet jag haft är ubisofts urdumma drm. har blivit disconnected i singleplayer några gånger - mitt i en strid bla. vilket är sjukt jobbigt. att man inte kan spela en sekund utan uppkoppling kan verkligen bli ett... 17/06
Skicka en rättelse