Free-to-play-spelet ska lanseras på Valves spelplattform någon gång snart. Inte hört talas om det? Ge det en chans.

#Blacklight Retribution, uppföljaren till #Blacklight: Tango Down, lanseras på #Valves spelplattform "snart". Utvecklarna har ännu inte gett något exakt datum.

Tango Down blev väldigt svalt mottaget när det släpptes för drygt två år sedan. Men #Zombie Studios gav sig inte och provade att lansera uppföljaren som ett free-to-play-spel. Blacklight Retribution har fått bättre mottagande av både spelare och kritiker. Kanske kan Steam nu ge ännu mera vind i seglen.

Har du provat f2p-pangaren?

Det finns en hel del slumpartade element i hur de vapen man använder fungerar. Vet inte om jag skulle gå så långt att säga att det är buggar, men det beter sig otroligt slumpartat. Det känns lite som att de små marginella ändringarna i vapen - genom des... 18/06 Super buggit spel som är 100% pay 2 win... 18/06 Nja, jag toppar oftast poänglistorna och jag har inte köpt något. Dock finns det items som man bara kan köpa för pengar men jag ser inget specielt med dom. 18/06 Hur många free to play lir klarar marknaden av? Verkar som att om man inte har en tillräckligt bra titel för att sälja traditionellt så kan man konvertera och ta betalt för tidsbegränsade ingameitems o på så sätt göra profit, wtf? Kan ju inte hålla för... 18/06 Provade det och var inte speciellt imponerad. 18/06 F2P känns ofta som en demo. Gimpat och segt att ta sig vidare tills man betalar. Vet inte hur det är med detta spel då jag inte testat det än. 18/06 Du kan ju välja hur lång tid du vill köpa dom för med ingame money. Det finns så du kan välja 1 dag (vilket är billigast) sen några andra som jag inte kommer ihåg, sen kommer ett alternativ så du kan köpa dom för evigt! :) 18/06 Nä, men vad jag endast märkte var att det du köper försvinner efter ett tag, vilket är jävligt drygt. Vill ju kunna behlla dom vapen jag samlat ihop pengar till. Ingame money till grejer tar ändå lång tid att få in. 18/06 P2W har jag hört. Iom att det kommer på steam kommer jag kanske prova det ändå. 18/06 100 ping? Sån pinsam kommentar. Det är inte en kännbar delay alls vid den pingen. Det är inte "Pay-to-Win". Det är rätt okay spel, men det är segt som fan att levela, och det har varit en massa problem med konstanta CTD's för ett stort antal spelare.... 18/06
Skicka en rättelse