För första gången har det uppdagats att någon klarat av bedriften att nedgöra sista bossen i Diablo III på svåraste svårighetsgraden.

Det tog endast någon vecka innan de första lirarna klarade av sista bossen i #Diablo III på Inferno-svårighetsgraden. Detta var dock med en full grupp, där alla tog turer att återuppväcka varandra efter att de fallit. Nu efter lite mer än en månad har har dock den oerhört mycket maffigare bedriften att nedgöra sista bossen på Inferno-svårighetsgraden i Hardcore-läget (permanent död) utförts. Denna utomordentligt svåra kamp avklarades av spelarna Kripp och Krippi, med kombinationen barbar och wizard. Detta har skett genom många hundra timmar av prylsamlande för att inte bli nedgjorda i onödan på ett ögonblick.

Alla som lirat Diablo III en längre period känner också till att på Inferno-svårighetsgraden är det i de senare akterna oerhört svårt att hålla sig vid liv utan att dö någon gång, på grund av de slumpmässiga elitfienderna med slumpade specialattacker. En eloge, helt enkelt. Värt att notera är däremot att de under sitt spelande tidigare blivit av med en drös nivå 60-karaktärer med härlig utrustning, så det har verkligen inte varit en smärtfri upplevelse för de inblandade.

Detta är första gången det uppdagats, men community-nissen Bashiok twittrar om att det inte nödvändigtvis är första gången det hänt, vilket är något han planerar att kontrollera när han senare under dagen tar sig in till "kontoret".

Spana in Kripparian-gängets streamande här, och vi uppdaterar närhelst du kan beskåda kampen själv.

*Klapp, klapp*

Tack till pantsu för detta #nyhetstips!
Ja ditt pucko, han erkänner att andra grejer är clever use of game mechanics, men det du skrev om har du själv hittat på din lilla avundsjuka hatare, vet fan nog vad jag pratar om, som jag skrev, jag har följt dem sedan de började streama och dem har... 22/06 Testa läsa artikeln först innan du kommenterar. 22/06 Skojar du? Han erkänner ju det t.o.m. och kallar det "clever use of game mechanics". 21/06 Jag såg nyss att jag missa att det var på hardcore och det får det som jag skrev innan att kännas lite löljigt. Jag trodde det handla om att spöa Diablo på Inferno bara, så... Okej, att de är först med detta kan jag definitivt tro på! 21/06 En annan sak, Kripp blev DDoS attackerad i några dagar av avundsjuka no lifers som inte ville att han skulle få första D3 Diablo HC inferno kill, mer om det finns i hans youtube kanal. 21/06 Sry FZ, men... Jävla lögnare, fyfan vad jag hatar idioter som sprider lögner bara för att det är avundsjuka! Personligen så har föjlt Kripp o company sedan de började nötta igenom D3. Bevis på att det du säger EJ är sant finns på video (på deras youtube... 21/06 Tvivlar på att de var först... När spelet bara var en vecka gammalt så hörde man redan då om folk som spöat Diablo på Inferno, men alla Blizzdrones börja gråta ut "DU SLOGS JU INTE MOT ELITE PACKSEN! DET RÄKNAS INTE OM DU UNDVIKER FIENDER! BLIZZARD SA... 20/06 Samma spelare som nyheten. *Spoiler* film nedan. Kripp & Krippi vs Diablo - Inferno Hardcore http://youtu.be/YaDA7GxAtXM 20/06 Många av dem tjänar pengar via det de lägger upp på Youtube. Tex lets play och annat. Reklam intäkter som sagt. 20/06 Intressant. Ungefär som lets play videos, fast de tar betalt? 20/06
Skicka en rättelse