EA Sports visar upp nya, mer begåvade, AI-motståndare i höstens hockeyfest.

Ja, L.A. Kings må ha vunnit, men häng inte läpp för det! Lagom till hösten sparkar igång släpper #EA Sports nästa del i sin evighetslånga NHL-serie, och årets upplaga har potentialen att bli det smartaste hockeyspelet hittills.

Med hjälp av förbättrad AI kommer såväl utespelare som målvakter att reagera smartare och mer trovärdigt i olika situationer. Se konkreta exempel i filmklippet nedan.

[video=11858]

NHL-spelarna är väl för kreativa på mod-fronten.. Och bara de bra versionerna består. Långlivade spel är ju det värsta EA vet. :P Folk fortsatte ju spela 2004 år efter år, ett spel där folk fortfarande uppdaterar lagen och allt än idag. 2004 är väl inge... 26/06 Elitserien finns med i NHL-serien sen många år tillbaka, tvivlar på att det inte skulle finnas med nu. Fast vem vet, i årets version kanske till och med Allsvenskan finns med.. :-) 20/06 Är skillnaderna verkligen så stora så att det motiverar ett köp? Det är en fråga som jag brukar ställa varje gång/år. Sedan att det kommer ut ett (bättre) nästa år för att man funderar ännu mer. Detta är kanske en dum fråga, men vad har Djurgården med... 20/06 Själv tycker jag att förpackningarna är mer lika varandra än spelen. 20/06 Fixar dom inte AI'n för backarna så blir jag besviken. Kör man med fasta positioner så är ens egna backar enbart dökött i egen zon. Står bara och tomglor när pucken glider förbi. 20/06 Samma spel sedan 2008(om inte längre bak?), ny förpackning bara. 20/06 Många mål som görs beror faktiskt på spelare som inte kan försvara sig. Cross-passar bör inte gå igenom mot ett meriterat lag. Fast, tyvärr finns det många riktigt knepiga mål som målvakten borde ta men som buggar sig. Hoppas att EA prioriterat att bugg... 19/06 DIF kan spela derby mot SSK. :) Lite skillnad mot NHL, där de inte löper någon risk att flyttas ner i en sluten liga. Faktum är att NHL nästan känns lite socialistiska. Det finns ett lönetak, så inte rika lag kan samla på sig alla talanger. De lag som... 19/06 Förstod det. Men även som Djurgårdare så ser jag inte så lätt på det hela. Det är trots allt en tuff serie och Djurgården hade svårt att hänga med i kvalet. Men jag håller med dig, de behövs i Elitserien. 19/06 Någon som vet varför dom inte gör NHL till pc? Fifa gör dom ju till pc!!! Båda är väll EA GAMES ? 19/06
Skicka en rättelse