Släpps i höst och inkluderar Doom 1 och 2, Doom 3-expansionen plus helt fräscha The Lost Mission!

#Id softwares kommande nylansering #Doom 3 BFG Edition innehåller Doom 3 och dess expansion Resurrection of Evil med förbättrad grafik, 3D-stöd, 5.1-surround-ljud och helt fräscha tillägget The Lost Mission (7 banor!). Lägg där också till klassiska #Doom och #Doom 2 så lär du ha att göra.

Lanseringen är satt till den 19 oktober till pc, Xbox 360 och Playstation 3. BFG Edition levereras också med ett nytt checkpoint-system som ska göra sparandet smidigare, samt ficklampa som låter dig lysa upp i mörkret och skjuta samtidigt, hell yeah!

Det lite tråkiga med Doom 3 var "städ tanterna som sopade bort dom få lik som kom i omgångar", 4 st max åt gången. Vill ha lite mera Action i Doom3 . ;) 21/06 Lätt köp, bara priset är okej så :) 21/06 Ehm nej du har ganska fel, de gamla doom är mindre skräck och mer action. Doom3 var kanonbra och det var ett tekniskt monster när det kom ut, Doom 4 är sagt att det kommer gå tillbaka till rötterna, något jag tycker är enormt synd. Även om D3 inte var... 20/06 Jupp, Doom 1 och 2 inkluderas också i boxen. :) 20/06 En sak som var irriterande med Doom 3 var att cross sighten bytte färg när man förde den över en fiende trots att det var tvärmörkt i rummet och man såg inte ett dugg. Lutar åt ett köp mycket på grund av Doom 1/2. 20/06 Doom 3 slutade jag inte spela för att jag klarade det, inte för att jag tröttnade, utan för att jag sket på mig. Kom typ till nivån med motorsågen, sen blev det att jag fick spara alldeles för mycket runt varje hörn jag tittade fram kring. Givet nytt... 20/06 Varför göra om ficklampan och ta bort skrämsel momentet. hoppas det går att stänga av i options. 20/06 Brist på fantasi å ekonomi lr.. har redan orginalen ståendes i bohyllan räcker med de. Alt finns det på Steam http://store.steampowered.com/sub/426/ 19/06 Ja. Quake Live har ju gått neråt på det senaste och det är väl i stort sett det enda spelet de drar in stålar på nu? Hoppas på att ett Quake 5 utannonseras inom kort. En våt dröm. Angående Doom 3 BFG: 200~ spänn? Bokar direkt. edit: Ouff. Lirar ju på... 19/06 Spelade aldrig Doom 3 när det kom eftersom att jag hade för dålig dator just då. Så det blir ett köp för min del. 19/06
Skicka en rättelse