Rage: The Scorchers är på gång, enligt åldersmärkningsorganisationen PEGI.

Ett DLC-paket tycks vara på väg till #Id softwares actionpangare #Rage, för vad kan väl annars Rage: The Scorchers som just fått en 18-årsmärkning av PEGI vara? Det förmodade tillägget är på gång till pc, Xbox 360 och Playstation 3.

Scorchers-gänget var en av banditgrupperna i Rage, men klipptes ut strax innan titelns 2011-lansering. Vem vet, kanske får de en ny chans snart?

Rage är ett helt okej spel, men oj vad långt efter DLC kommer :o 21/06 Du förflyttar dig till de ställen du har uppdrag hos med hjälp av en bil , genom att köra race eller att döda tillräckligt många fiendebilar kan du uppgradera din bil till bättre modell osv. Det är inget krav att göra detta , och orkar man inte med raci... 20/06 Hm.. visst är detta till stor del ett bilspel eller har jag helt missuppfattat det? Kan man helt strunta i racing och köra det som ett klassiskt pang-pang-spel? :o 20/06 Du fick 60fps på alla system typ. Detta var ett av problemen faktiskt med spelet. Det ändrade dynamiskt inställningarna, om de tyckte att din burk kanske inte skulle klara av spelet. Vilket gjorde att folk med väldigt kraftiga system fick samma inställn... 20/06 Spelet var snyggt men deras QA var ju värdelös , grafiken buggade fett på både röda och gröna lagets kort , det fanns knappt grafikinställningar att tala om i spelet förren de patchat det några ggr. Spelet i sig hade bara fördelarna att skjutandet hade... 20/06 Har ej spelat Rage. Är det värt att köpa till steam eller drar man en ragequit rätt fort? ( lol fattigt skämt :< ) 20/06 Vet inte om jag spelade efter nån uppdatering, men förstår inte klagomålet om portning? De va ju sjukt bra optimerat! 60 fps verkligen konstant! Spelmässigt var väl spelet sådär, inget att hänga i granen direkt. 20/06 Jag var nog mest missnöjd med att dom återanvände så mycket, köra fram och tillbaka samma sträckor hela tiden, samt att vissa banor bara var en spelvändning av en tidigare mer eller mindre.. 20/06 slutet var ju ett skämt.. doom3 hade ju ett bättre slut och räkna hur många år dom hade på sig att göra en vettig story.. som att dom inte ens försökte game over blabla hejdå. 20/06 Rage var fint, men det var allt det hade för sig. Det var exakt samma gamla korridorshooter som man hade kört 300 gånger tidigare. AI:n gömde sig på fel sida av murar, sprang kamikazeattacker och hade kanske 3 rader dialog som de kastade ur sig hela tid... 19/06
Skicka en rättelse