Total War-utvecklarna The Creative Assembly visar upp sitt nästa projekt på brittisk spelmässa.

På den brittiska spelmässan Rezzed i Brighton kommer Total War-utvecklarna #The Creative Assembly visa upp framtiden för sin hyllade strategiserie. En presentation är schemalagd till den 6 juli klockan 14:00, svensk tid.

I år firar spelstudion 25 år i branschen – en imponerande siffra få andra spelhus kan skryta med. Vad hoppas du att framtiden har att bjuda på i Total War-väg? Rome 2?

Tack till Thane för detta #nyhetstips!
Svar ja. WWII hade överlägset störst slag, även om någon väljer att borträkna "större operationer". 23/06 Japp. Många soldater slogs på samma ställe. Har du aldrig hört talas om högarna med ryska lik vid östfronten? Tyskarna fick åka med pansarvagnar över de Ryska liken för att få en fri eldlinje, har du aldrig hört det? Det tyder onekligen på att det förek... 22/06 Nja, det tror jag inte. Du verkar vara för insnurrad på att det var just 3 miljoner man. De tre miljonerna ska bemanna 8000 stridsvagnar, 35000 artilleripjäser och andra uppgifter som att föra förnödenheter till fronten. Och det var ALDRIG så att flera... 22/06 Japp, de pågick under flera dagar. Men eftersom det var 3 miljoner man inblandat så torde de enskilda slagen vara "större" än de flesta andra "slag" under vår historia. Så även om 3 miljoner man var utspridda på ett par mil så kan det lätt ha möts tiotu... 22/06 Anfall och erövra ;) Kör en Veni vidi Vici runda. 22/06 säger inte att det är bäst, men darthmod hjälper iaf lite i dessa scenarior, jag upplever ai att vara bättre både på kartan och i strid =) 21/06 Dålig optimering och kodning ja, precis som jag skrev. Konstant lagg, frys, shuttering, screen tearing, korrupta sparfiler och mycket mer. Jag har i princip haft samtliga fel man kan ha i ett spel, när jag lirat TW: Empire. Lyckades dock sätta 250h inna... 21/06 Rome TW och Medieval 2 TW är dom bästa i serien enligt mig, hoppas verkligen att dom kollar mer på dom en på dom nyare, nu när nästa spel är på gång. 21/06 Det är snarare dålig optimering. Med så sjukt många kombinationer av datordelar är det förståeligt att det inte är helt lätt att få rätt på allt. Dålig kodning finns la också, men det är mest AIn jag tycker är sämst, den har dock förbättrats under årens... 21/06 Skulle också gissa på Amerikanska inbördeskriget, finns många nyheter i sista Shogun-expantionen som t.ex. järnvägar som skulle kunna vara med, och att det var 150-års jubileum förra året. 21/06
Skicka en rättelse