Wolfire Games deltog i en sjudagars fps-utvecklarsession och resultatet Receiver inbegriper kanske mer innovation än de flesta multimiljonprojekt. Går att köpa billigt nu.

#Wolfire Games deltog nyligen i ett evenemang där deltagarna skulle utveckla en shooter på sju dagar. Resultatet blev Receiver, en pangare med en drös ovanliga funktioner. Vad sägs om permanent död med en ny slumpad värld varje gång du dör och ett intrikat system för att hantera ditt vapen? Du har tillgång till en ljudkassett och en Colt 1911 A1, that's it, och målet är att utforska en byggnad fylld med väktartorn och flygande drönare. När det kommer till ditt vapen är hanterandet även det väldigt annorlunda, där du får styra varje del av vapenanvändandet var för sig. Se mer i den inbäddade filmen nedan.

Spana in trailern nedan, och är du sugen kan du införskaffa det från spelets sajt för cirka 40 kronor.

Jo det är ju imponerande att koda ihop ett spel så snabbt, oavsett om det är kort eller inte. De där med priser, tycker 400-500 för ett nytt välgjort spel som jag gärna vill ha på releasen är helt okej. Vissa spel skulle dock varit billigare på release,... 23/06 En förstålig fråga men jo kan och känner till hur spel utvecklas. Har varit med på banan sedan 1985 och har många privata kontakter med många av de "stora spelutvecklarna!" efter mina år i US. Och det är tyvärr inte de duktiga programerarna som har besl... 22/06 Du kan inte mycket om spelutveckling va. 22/06 OM några kan göra ett spel som detta på 7 dagar så undrar man verkligen vad spelbolagen gör i flera år med ett spel innan släpp? O ärligt 35 kr. Man undrar vad vi får för de andra + 450kr som i ett nytt spel? 22/06 Mycket intressant spel måste jag säga! Köpte spelet igår, och tycker lätt att det var värt 35kr! Kanske inte något spel jag kommer spela hundratals timmar, utan snarare några timmar i taget när jag inte har något annat att göra. Det tog en stund att vän... 21/06 Cool idé, tyvärr kommer vi nog inte få se något liknande i ett större projekt. 21/06 Det händer ofta i tex BF3 eftersom man nästan aldrig får ammo av någon. Men jag fattar ditt tänk... :) 21/06 Verkar ju onekligen intresant. 21/06 Coolt som fan! Förutom Permadeath, kommer bli så jävla mycket ragequit där alltså. 21/06 Verkar grymt! Gillar skarpt permadeath och att världen är random varje gång. Hur stressad lär man inte bli varje gång man ska kika runt ett nytt hörn! 21/06
Skicka en rättelse