Blizzard avslöjar att sydkoreanska Diablo III-lirare kommer erbjudas pengarna tillbaka, efter att de fått landets regering på halsen.

Besvikna sydkoreanska #Diablo III-spelare kommer att erbjudas pengarna tillbaka på grund av den minst sagt kontroversiella lanseringen, avslöjar #Blizzard. Många kunde inte spela Diablo III vid lanseringen på grund av det enorma trycket, och felmeddelanden som error 37 blev ökända bland spelare världen över.

Efter att till och med sydkoreanska Fair Trade-kommissionen blandats in tycks Blizzard slutligen ha givit efter för fansens krav. Sydkoreas konsumentköpsrätt garanterar nämligen pengarna tillbaka om den köpta produkten har ett problem som inte orsakats av konsumenten själv.

Sydkoreanska Diablo III-spelare under nivå 40 kan ansöka om pengarna tillbaka mellan den 25 juni till 3 juli. De som är under nivå 20 har två veckor på sig att kräva sina slantar åter. Men den som befinner sig över nivå 40 erbjuds inte samma möjlighet.

Är du också besviken, och skulle du önska att ett liknande initiativ lanserades även i Sverige?

Dessutom är systemkraven mycket högre i D3 än i tvåan! (grinar högljutt) Även om D3 inte riktigt levt upp till mina förväntningar så är det fortfarande3 ett kul spel, och jag ångrar inte att jag köpte det. Helt klart oväntat mycket strul vid starten,... 24/06 Jag vill också ha mina pengar tillbaka! Är så grymt besviken på spelet så det finns inte ord för det och då har jag varit en blizzard-nörd sedan snes titlarna^^ Diablo serien har varit den jag har diggat mest desutom.. well well.. 22/06 Men som många andra sagt: visst, en del problem kan man stå ut med och är helt förståeligt. Men det har varit för mycket med D3. 21/06 Som zauii89 sa, är man inte född igår så förstår man att det blir problem på releasedag/patchdag 21/06 seriöst?.. vart e spel branschen på väg?.. jaja.. köpt spel är ett köpt spel.. 21/06 Can I get an amen? 21/06 Jämför Diablo 2 och Diablo 3. Inget DRM för att kö ett SP-spel i Diablo 2, men såååååklart ett stort fett DRM i Diablo 3. 21/06 Fan vad barnsligt, alltså att förvänta sig att produkten ska fungera 100% felfritt vid en så stor lansering är absurt. Fjanterier är vad det är, väntade man 2-3 dagar sen funkade spelet prima så lägg ner tramset. 21/06 Jag menar om inte Blizzard hade gått med på Fair Trade-kommissionens villkor så hade man väl blivit tvungen att gå vidare med rättsliga åtgärder där det kostar pengar om dom ska bråka om spelarna ska ha tillbaka pengarna eller inte. 21/06 Vilka kostnader hade blizz haft om dom hade "gått vidare" med detta, som dom inte har nu? En del av de fel som har uppkommit skall vara fixade och de skall förhoppningsvis fixa resterade också. Så jag vet inte vilka kostnader som dom kommer undgå i och... 21/06
Skicka en rättelse