Sedan patch 1.0.3 har en begränsning på den digitala versionen av Diablo 3 införts. Spelare måste spela med "Starter Edition" i upp till tre dagar.

Har du köpt #Diablo 3 digitalt och kan inte ta dig längre än nivå 13? Du är inte ensam. Alla som köper spelet digitalt måste spela med Starter Edition i upp till tre dagar. Detta för att förhindra olika sorters bedrägeri.

På det officiella forumet förklarar #Blizzard sig:

– Digitala köp behöver en inspektionsperiod innan de ändras från Starter Edition till fullversion. Vi ber om ursäkt för det extra besväret, men det är nödvändigt för att bekämpa bedrägeri och andra illvilliga aktiviteter som kan försämra allas spelupplevelse. Fördröjningen är aldrig mer än tre dagar, och ofta är den mycket kortare än så. Håll ut.

Förutom ett tak på nivå 13 på Starter Edition går det inte att spela längre än den första bossen – Skeleton King, auktionshuset är avstängt och det är bara möjligt att spela med spelare som har demot.

Har du blivit drabbad?

Hade ju varit intressant att få veta vilken typ av bedrägeri de skyddar sig från... 24/06 Valve verkar förstå hur man får nöjda kunder och visst är Orange Box mycket värde för pengarna men det är faktiskt EA som står som utgivare för den boxen, tro det eller ej. Hur mycket Valve har haft att säga till om här har jag ingen aning om men mig... 23/06 Ja ungefär som att wow spelas på blizzard servar eller L2 spelas på NCsofts servrar och de skulle ju aldrig gå att lägga upp en privatserver... oh wait... Plus att deras skydd har inte skyddat mot fuskare, massor med items har dupats precis som i D2.... 22/06 Skämtar du eller? Gratis? Dom gjorde inte direkt många uppdateringar i D2, WC eller SC förutom eventuella bug fixes. Resten fick man i expansionerna och i WoW så betalade man alla uppdateringar med månadskostnader. SC2 är det 2 expansioner pågång. Diabl... 22/06 jisses! är det krig i tomteskogen nu? köpte digitalt väldigt tidigt och har inte märkt av det men jag lider med dem som har problemet, låter inte alls kul att vänta för att kunna utnyttja hela spelet närt man betalat fullt pris. Mer än "fullt" med tanke... 22/06 Smart sv dem att låta lösningen till problemet gå ut över kunderna. Jag förstår onte hur det har gått så långt att företag beter sig såhär utan att verka bry sig det minsta. Ok, det är en kanske är en massa bedrägerier etc, men allt det beror på brister... 22/06 Det är skönt att du har noll problem med det, men majoriteten verkar ha stora invändningar. 22/06 Storyline fungerar inte på emuleringen, dvs man får slå ungefär 6st zombies innan man ska snacka med captain rumsford och där tar det slut. 22/06 Blizzard har gjort en hel del, men just det här vet jag inte om dom har gjort sig förtjänta av, dom har över lång tid släppt mycket gratis-updates med nytt content, och även pvp är fullt ut lovat som något som alla ska få gratis. 22/06 Vad glad man blir att man aldrig köpte det här fiaskot 22/06
Skicka en rättelse