På tisdag kan du återuppleva Shepards sista timmar – men den här gången med fler detaljer om vad som egentligen händer med universum.

På tisdag kommer utökningen av det, enligt många och högljudda fans, torftiga slutet av #Mass Effect 3 att lanseras som ett stort (1,9 gigabyte närmare bestämt) och gratis dlc. Mass Effect 3: Extended Cut kommer att ge nya scener och epilog-sekvenser.

– Det ger mer svar och ett avslut, precis som spelare har frågat efter. Det ger en känsla av vad som kommer att hända i framtiden baserade på de beslut som spelaren tagit genom spelserien. Och det visar mer i detalj vad som händer om spelare lyckas eller misslyckas i slutet. Extended Cut ändrar inte sluten, utan expanderar betydelsen av originalsluten, berättar Bioware.

#Bioware har lagt ut ett tio minuter långt samtal om hur de tänker kring det nya materialet. Det kan höras nedan.

Det har varit mycket upprörda känslor kring spelseriens slut som har resulterat i mer eller mindre kreativa protester, anmälningar, tusentals klipp på Youtube och så vidare. Vad tycker du om kontroversen kring slutet? Glöm inte spoiler-taggen!

Och med den logiken dog förstås Paul McCartney i en bilolycka 1966. (http://sv.wikipedia.org/wiki/Paul_is_dead) :) Att "släppa taget om spelet" för att låta spelarna göra sig sina egna slut låter då lite som lathet från Biowares sida om du frågar mig.... 26/06 Kan vara spoilers så läs inte det här. Jag vet inte hur man gör så man bara ser texten när man markerar den :( Först: nu finns del 2 av dokumentären på youtube: http://www.youtube.com/watch?v=dCQXwIIlMYc&feature=plcp Jo, varje bevis går inte att hålla... 25/06 Kan vara spoilers så läs inte det här. Jag vet inte hur man gör så man bara ser texten när man markerar den :( Det här är ju väldigt subjektivt såklart, men jag tycker slutet blir grymmt mycket bättre när allt är invecklat. Det är nice att Bioware "Indo... 25/06 Hur blir slutet bättre? Istället för att vara ologiskt blir det meningslöst, och det är inte mycket bättre alls i mina ögon. Utan någon sorts fortsättning efter att blir Indoctrination Theory irrelevant, och någon sådan fortsättning finns än så länge... 24/06 Har kollat och läst väldigt mycket, och jag kan säga att de MESTA där är bara lite bullshit och lathet från bioware, tyvärr. när det kommer till indoctrination försöken genom spelen håller jag med, det är väldigt tydligt att det händer, men bevisar inte... 24/06 Tyckte slutet inte var jätte dåligt först, det var ett helt okej slut för mig. Sedan kollade jag runt på internet om "plot-holes". Då hittade jag "The Indoctrination Theory - A Documentary" på youtube som är en och en halv timme lång ( http://www.youtub... 24/06 Kanske skulle införskaffa ett ex. av ME3 då... :P 24/06 Jag tycker också de kan strunta i Extended Cut eftersom det kommer inte ge dem som klaga (inklusive mig) vad vi ville ha från början. BioWare lovade oss att våra val skulle spela roll på slutet. Det gjorde de inte. Jag upplever inte att förlängda scener... 24/06 Makes no sense. Skyrim gjordes av Bethesda. 24/06 För att slutet är tänkt att tas för vad det är, utan Keyser Zöse-twistar. 24/06
Skicka en rättelse